Nakon razvoda od supruga i kasnijeg dobivanja skrbništva nad dvoje djece, Tanja Savić sada je prigrlila život s neviđenim entuzijazmom. Trenutno je u romantičnoj vezi s znatno mlađim gospodinom koji živi i djeluje u Sjedinjenim Državama.

Dugo iščekivani prvijenac najnovijeg albuma Tanje Savić bio je važan događaj koji je dobio podršku mnoštva kolega glazbenika i ljudi iz industrije. Međutim, uz nju su kao nepokolebljivi zagovornici stajali njezin odani partner Muki i njezina voljena djeca. Kako bi obilježila ovu iznimnu prekretnicu, Savić je ostavila neizbrisiv dojam svojim modnim odabirom, osvojivši publiku svojim elegantnim izgledom u zapanjujućoj crnoj haljini koja je naglašavala njezinu blistavu auru.


Kako bi upotpunila svoj outfit, okitila se očaravajućom ogrlicom koju krasi prekrasan privjesak u obliku crvenog srca koji oduzima dah. Predvodeći društvo svojim uvijek prisutnim osmijehom, Tanju su u stopu pratili njezini voljeni ukućani te sinovi Đorđe i Maksim. Oni su, solidarno stojeći, zauzeli pozu, dok je Savićeva dečko zagrlila kćer. U trenutku emocionalne ranjivosti, Tanja se povjerila svojoj sestri, dok su joj suze tekle niz obraze dok je tražila utjehu u izazovima života.
Tijekom ove izazovne faze, moja sestra, njezini sinovi i Muki pružali su nepokolebljivu podršku. U dubokoj ponoći, tražio sam utjehu u sestrinom zagrljaju, a suze su mi tekle niz lice dok sam se prisjećao prethodne godine, kada smo slavili sami unutar zidova mog stana. Odsutnost moje djece bilo je teško podnijeti, ali kako su suze ponovno potekle, pretvorile su se u suze sreće, jer sam shvatila da sam pobijedila to teško razdoblje i ponovno smo se okupili.

Kroz životne lekcije, počeo sam cijeniti važnost susreta s pojedincima s negativnim raspoloženjem. Ti susreti djeluju kao katalizator za samootkrivanje, omogućujući nam da steknemo duboko razumijevanje vlastitog identiteta. Kada se suočimo s nedaćama, čin uzdizanja i stajanja daje nam potpuno razumijevanje vlastite snage i individualnosti. U iskrenom trenutku, Tanja Savić pokazala je svoju nevjerojatnu sposobnost pronalaženja dobrih strana u svakom izazovu s kojim se susreće. Promocija Tanje Savić bila je značajan trijumf, savršeno usklađen s njezinim iznimnim postignućima na glazbenom planu.

Tijekom cijele večeri, elegantno je preuzela mikrofon i nastavila očaravati publiku svojim očaravajućim pjesmama, izazivajući uzbudljivu atmosferu koja je skladno odzvanjala njezinom zaraznom radošću. Srce mi je preplavljeno mnoštvom osjećaja i ne mogu suzdržati žudnju za intimnim druženjima, iako se zbog moje nepokolebljive posvećenosti obožavateljima rijetko događaju. Ne mogu sakriti svoju užasnutost u vezi s prijemom albuma na YouTubeu, jer se čini da mu nedostaje željeni zamah. Ipak, ovaj neuspjeh pripisujem nedostatku poticajnog materijala.

Opći je konsenzus da iznimna postignuća zahtijevaju značajno ulaganje vremena i ne mogu se žuriti. Nakon što ste pretrpjeli mnogo tuge, sada je povoljan trenutak da prigrlite radost i optimizam. Savić je te osjećaje efektno prenijela na događaju, strastveno izražavajući svoju nesklonost duetskoj pjesmi “Muškarčina” Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža. Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, slušateljica je izrazila žaljenje što nema snimku Tanjinog dueta s Koronom i Rimskim u “Muškarčini”. Tanja je odgovorila: “Znate, moguće je da budi neka sjećanja. Pa, samo nekoliko…


Pjesmu je iznijela voditeljica, a Savić je upitana da li ju je slušala. Bez sumnje jesam. Međutim, moram priznati, moje odvratnost se proteže daleko izvan ovog specifičnog pitanja. Zapravo, potpuno se slažem s Karleušinim stavom – apsolutno ne! Ovo nezadovoljstvo prebiva duboko u meni, ne ostavljajući mjesta ni za kakvu naznaku naklonosti. Iako žudim izraziti svoje žalbe, nažalost, to ne mogu učiniti – što dokazuje Tanyno duboko čuđenje tijekom intervjua za Radio S3. Važno je podsjetiti da je Jelena Karleuša nedvosmisleno izjavila da je suradnja Cece i Vojaža ocijenjena najlošijim snimkom ikada proizvedenim u Srbiji.

Snimka tog dueta, po mom iskrenom mišljenju, stoji kao najsramotnija produkcija ikada dokumentirana u našoj zemlji. Moguće je da vas je moj odgovor zatekao nespremnog jer nisam od onih koji omalovažavaju snagu riječi. Za razliku od nekih mojih kolega koji glume entuzijazam za nešto što očito nedostaje, ja više volim biti iskren. Zato moja završna rečenica glasi: “I evo je, nakon svega…” Nažalost, malo toga mogu učiniti da se situacija promijeni… – izjavila je pop zvijezda, naizgled potpuno usklađena s Tanjom Savić.

Ads