Uz pomoću ineterneta i društvenih mreža svako od nas je u mogućnosti da dođe do svakakvih vrsta informacija na veoma lak način i veoma brzo, a isto tako to nam otvara mogućnosti da saznamo za neke događaje, situacije i ljudske sudbine koje su se desile širom svijeta, kao i u našoj regiji, a koje često znaju da nam dotaknu dušu, i to su veoma često priče koje znaju da postanu viralne. Takose nešto desilo i sa ispoviješću Indire Paunović, koja je donijela odluku da pronađe svoje biološke roditelje. Ona je otkrila kako je bila ostavljena u vozu kada je imala samo 4 godine, te da je djetinjstvo bila provela u domu za nezbrinutu djecu. N adruštvenim mrežama je, preko svoga profila otkrila kako su je našli u vozu, kod Velike Plane i to 09.09.2001. godine, a pošto s eniko nije pojavio da je uzme, ona je smještena u dom. Imala je samo 4 godine kada je završila u domu.

I mada je danas odtvarena osoba, sa poslom, a i sama je majka, ona ipak želi da sazna ko su njeni biološki roditelji i želi da ih upozna, te je zamolila da svi koji imaju neku informaciju, da joj se jave. Njena ispovijest je napravila da su joj se javili mnogi ljudi koji su ostavljali komentare ispod njene ispovijesti, a koji su joj poželjeli svu sreću u njenoj potrazi, a neki od njih su napisali kako nikoga ne treba unaprijed osuđivati, pa tako ni njene roditelje, jer niko ne zna kakve probleme neko drugi ima i kakva je muka natjerala njene roditelje da je tako ostave

Jedan od komentara je bio i da je sve to malo čudno da policija nije uspjela da pronađe njene roditelje, jer ipak djevojčica tog uzrasta je mogla da zna neke pojedinosti o svojim roditeljima, kao na primjer svoje ime ili prezime. Nki su je savjetovali da sjedi sa mirom i da ne ide u potragu za njima, posebno sada kada joj više i ne trebaju, dok je jedan od komentara bio i da nije slučajno da je ona ostavljena baš u Velikoj Plani, jer je poznato da je u tom mjestu veliki Dom za nezbrinutu djecu.

Ads