Suzana Mančić poznata je televizijska osoba koja je zajedno s Nebojšom Kunićem 1993. godine dobila kćerkicu Teodoru. Ova prinova na najljepši je način obogatila Suzanin život, razveselivši njezinu obitelj, a posebice Suzanu koja je izdržala mnoge nedaće u prošlosti. U prvim mesecima trudnoće Suzana je odlučila da napravi pauzu od profesionalne karijere, nadajući se sinu, ali je ipak bila presrećna kada je Teodora rođena u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

 

 

U intervjuu za “TV novosti” ispričala je jednu specifičnu uspomenu na kojoj su se ona i suprug slikali sa svojom tek rođenom kćerkicom, koja je kasnije osvanula na naslovnici jednog časopisa. Rado se prisjeća neizmjerne sreće kada je nakon blage anestezije začula plač svoje novorođene kćeri. Taj joj je zvuk utješio i uvjerio je da je sve dobro prošlo, dopuštajući joj da mirno utone u san.

 

 

Nakon porođaja djeteta mogla sam se malo opustiti. Medicinsko osoblje mi je donijelo moje novorođenče i stavilo ga pored mene dok sam ležala. Odjednom je zraka sunca zasjala kroz prozor, a moja beba je otvorila oči, što me iznenadilo. Voditeljica koja je podijelila ovu priču zaslugu za porod carskim rezom pripisala je dr. Zlatku Pešlagiću, koji je i kum djetetovih roditelja Suzanin i Neše.

 

Objava rođenja kćeri Suzane Mančić razveselila je ne samo njezinu obitelj i simpatizere u bivšoj Jugoslaviji, već i širu javnost, što pokazuje i mnoštvo telegrama, cvjetnih aranžmana i dobrih želja upućenih bolnici. Mlađi naraštaji njezinih brojnih obožavatelja bili su posebno oduševljeni kada je glumila Štrumpfetu u produkciji isključivo za djecu.

 

 

Značaj ovog konkretnog projekta je u tome što je publici omogućio dublje razumijevanje voditeljice i njezinog partnera koji je u istoj kazališnoj predstavi glumio Gargamela. Njihova ljubavna priča započela je na snimanju komične glazbene grupe Sedmorica mladih. To je dovelo do rođenja njihovog prvog djeteta, Teodore Suzane, koja je bila i voditeljeva kćerka, a Nebojši treće dijete. Iako je Kunić već imala dva sina iz prethodnih veza, par je priželjkivao još jedno dijete, a nekoliko godina kasnije dobili su i drugu kćer Nataliju. Nažalost, njihovo veselje kratko je trajalo jer su se rastali ubrzo nakon Natalijina rođenja. Fotografije iz TV Novosti svjedoče o njihovom nekoć svijetlom obiteljskom jedinstvu.

Ads