Jedan od popularnijih folk pjevača u Srbiji, ali i u regiji je svakako Aca Pejović, koji se trenutno sprema za dva velika koncerta u Beogradu, na Tašmajdanu. Zbog tog je organizovao i svoje druženje sa novinarima, a tu je govorio o nekim detaljima iz svoga života, o svome braku, te se osvrnuo i na jednu situaciju koju je imao sa svojom suprugom, sa kojom je u skladnom braku već 30 godina. Ispričao je kako mu je kćerka bila zamjerila snimanje jednoga spota kojeg je radio zajedno sa jednom poznatom manekenkom, koju nije želio da imenuje, ali je napomenuo da ljubomora nikada nije bila problem u njegovom braku, i da se njegova supruga nakon 30 godina navikla na mnogo toga, te je oguglala na dosta toga.

” Odrasli smo ljudi, dovoljno godina imamo da nam ljubomora predstavlja nešto u braku, to je apsurd. Bilo je momenata, mislim da je snimanje spota “Neverna”, bila je manekenka, zaboravio sam kako se zvala, ima jedna scena, neću da kažem eksplicitna, gdje ona meni nešto sjedi u krilu, opkoračila me je, mi smo tu kao neka predigra, sad ja, onako ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve, to je bilo ima desetak godina.”

Kako kaže, bila je tu i njegova srednja kćerka i došao je bio trenutak da se po prvi puta pusti spot, da se vidi kako to izgleda. Njegova kćerka, koja je tada bila mala, gledala je sve to i na kraju se samo okrenula prema pjevaču i kako kaže Pejović rekla mu: “Kako si mogao ovo da uradiš?” I pobjegla u sobu. ”

Ads