Mnogi misle da je pojam starleta, sa sobom još pre 20 godina donela Staanija Dobrojević, kada se pojavila u tadašnjoj Farmi. Međutim, jako mali procenat ljudi zna da je ovaj pojam popularan u celom svetu, aposebno u Americi, gde je taj pojam poznat još od ranih 80 godina prošloga veka.

Međutim, pošto je Jugoslavija u to doba bila i više nego zatvorena za sve utecaje sa Zapada, ovdašnje devojke nisu odakle imale uzimati razne savete, i prepisivati modne izričaje. Međutim, jako mali procenat njih je imao uvid u sve to, i onda su po bivšoj državi bile i više nego popularne i radile su šta su htele.

Njeno ime je Dijana Bećirević, a tih godina se čak slikala i za Plejboj, što ju je vinulo u zvezde. Urbana je legenda da je popularni Al Paćino izgubio glavu za njom, ali mu je ona dala “šut kartu”. Rođena je u malom mestu Lukavac pored Tuzle, ali tu sada uopšte ne živi više, što je i normalna stvar. Kruže priče da je rasturila “Bijelo dugme”, jer je i Brega definitivno otkačio za njom.

“Svi su padali pred ‘Majklom Korleoneom’, ali ne i ja. Nije bio moj tip, taj Kum je tada bio ogroman hit. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimaobaš taj film. Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti” izjavila je ova lepotica jednom prilikom. Priča se da se i sa papom vozila na vespi, te da joj se nabacivao i veliki Švarceneger.

Ads