U današnje vreme na ovim prostorima apsolutno više ne sme ništa da vas začudi. Svako radi na svoju ruku šta hoće, a posao se radi samo da vam ispadne iz ruku, i retki su oni koji dođu na posao da puunih 8 sati savesno provedu na istom. I onda stalno slušamo kukamakanja po društvenim mrežama kako je na Zapadu lepo, kako im je stndard visok, ali kod njih je u 90% situacija, skoro svaki posao koji se radi, mora se odraditi do kraja dobro.

Mi danass govorimo o administarciji koja je definitivno pojam na ovim prostorima. Gde god da dođete, i za koji god papir da vam treba da izvadite, čekažete jak opuno vremena. Redovi i gužve su uobičajene u svim poštama, bankama i ostalim ustanovama gde se ganjaju razne vrste dokumenata i papira. U Americi je primera radi dovoljno samo da na osnovu lične karte izvadite sve moguće dokumente koji vam trebaju, i to iz udobnosti svoga doma na običnom kompjuteru.

Međutim, kod nas je to puno drugačije, a plaćanje raznih takssi po raznim osnovama su svakak opriča za sebe. Zato i ne čudi da se ponekad na ličnim dokumentima potkradu i neke sitne, ali i veće greške, koje vam itekako mogu praviti puno problema, ako ih ne primetite na vreme. Mi vam tako danas donosimo priču iz Bosne i Hercegovine, gde se definitivno desio jedan presedan. Sledeća priča se desila u okolini Travnika, aa tamo je izvesni Nasko Bašić krenuo da izvadi rodni list za svoju ćerku, a ostao je zatečen kada je u njemu video da ona uopšte nije rođena u Bosni i Hercegovini.

Kada je video da je rođena u Bugarskoj nije mu bilo dobro, a celu priču je podelio i na svom Fejsbuk profilu, a ljudi su ostali u šoku kada su videli same slike od rodnog lista. Opština je odmah ispravila svoju grešku, ali se sam Nasko kao i javnost u Bosni pita kako su mogli upisati Bugarska umesto Bosna i Hercegovina.

Ads