Sergej Trifunović je u 52. godini donio životnu odluku rekavši “da” svojoj partnerici Isidori Miljanović, koja je od njega bila mlađa 23 godine.

OŽENIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Ekskluzivne paparaco FOTKE sa tajnog venčanja, mlada je blistala u OVIM KREACIJAMA (VIDEO)

Nakon pedeset godina slavni glumac otkrio je svoj savršeni par. Apostola Petra i Pavla na Topčidercu, a nazočili su samo članovi uže obitelji novopečenog bračnog para, a trenutno su se svečano zavjetovali pred Bogom.

Prema riječima glazbenika koji su mladence pratili do crkve i iz nje, vidjelo se da poznati glumac nije štedio za ovu posebnu prigodu.

Tijekom cijele ceremonije vjenčanja mladenka je zračila elegancijom u izvrsnoj vjenčanici ukrašenoj delikatnim detaljima bijele čipke i lepršavim velom. Nakon ceremonije napravila je zadivljujuću transformaciju u zadivljujućoj crnoj haljini. Nasuprot tome, mladoženja je odjenuo sofisticirano tamno sivo satensko odijelo koje je odisalo bezvremenskim stilom. Naime, uz njega je tijekom cijele proslave ostao njegov vjerni pratitelj, vjerni pas.

Nakon vjenčanja zabilježili smo fotografiju glumca i njegove supruge, otkrivajući njihovu ogromnu radost na ovaj poseban dan.

Biografija
Rođen 2. rujna 1972. u Mostaru, Sergej Trifunović dolazi iz obitelji duboko ukorijenjene u umjetnost i pravo. Njegov otac Tomislav Trifunović cijenjeni je glumac, a majka Slobodanka pravnica. Osim toga, ima mlađeg brata Branislava Trifunovića, koji je također glumac. Zbog očevih čestih selidbi, Sergej je boravio u raznim gradovima, uključujući Mostar, Užice, Kruševac i Beograd.

Godine 1990. postaje student Fakulteta dramskih umjetnosti u Beogradu, pod vodstvom prof. dr. Vladimira Jevtovića.

Zajedno s njim, njegovi kolege iz razreda bili su Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac i Nela Mihailović. Nakon toga, 2009. godine preuzima mjesto asistenta svog dotadašnjeg profesora na odsjeku za glumu Fakulteta dramskih umjetnosti u Beogradu.

Nakon što je glumu stekao na Fakultetu dramskih umjetnosti, debitirao je na filmskom platnu 1995. godine filmom “Alien America”. Njegov talent i nastupi u zapaženim filmovima kao što su “Ubojstvo s predumišljajem”, “Stršljen”, “Spasitelj”, “Munje!”, “Kad postanem punoljetan, želim biti klokan”, “Karaula”, kao i TV serija “Crni Gruja”, vinula ga je među zvijezde.

Godine 2014. osnovao je dobrotvornu grupu “Podrži život” s primarnim ciljem prikupljanja sredstava za liječenje, operacije, lijekove i medicinske potrepštine za djecu. Nakon dugogodišnjeg zalaganja za društvene i političke ciljeve, 2019. godine preuzima ulogu predsjednika Pokreta slobodnih građana.

Dobitnik prestižnih priznanja i počasti, među kojima su Sterijina nagrada, Car Konstantin, Curanova statua, Nagrada Zoran Radmilović i razna druga, istaknuti je dobitnik.

Ads