Šuška oko razlaza Harisa Džinovića i Meline u posljednje vrijeme pomalo se stišala. Solidna dva mjeseca bilo je dosta medijskog izvještavanja, ali sada je žar splasnuo i jedni o drugima govore s nešto više poštovanja.

Posljednjih mjeseci estradnu industriju u Srbiji potresa niz razvoda parova za koje se nekada smatralo da imaju idiličnu vezu. Prvi par koji je zaokupio pažnju javnosti bili su poznati pjevač Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina. Nakon 22 godine braka, proslavljena modna dizajnerica Melina Džinović i hvaljeni pjevač Haris Džinović donijeli su tešku odluku da raskinu svoju zajednicu. Godine 2014. njihovo vjenčanje donijelo je neizmjernu sreću jer su krenuli na put roditeljstva, radosno dočekujući svoju kćer Ginu i sina Khana.

Neočekivana vijest o njihovom razlazu nedvojbeno je iznenadila mnoge ljude, posebno imajući u vidu Melininu duboku ljubav prema svom uskoro bivšem suprugu. Tijekom našeg trogodišnjeg partnerstva otvoreno je izražavala povremene trenutke zavisti. U početnim sam se fazama uhvatio u koštac s ogromnim kajanjem zbog svog ponašanja, prepoznajući da ono odražava osobine pravog psihopata.
U potrazi za istinom, upustio sam se u nametljiva ispitivanja, pomno pregledavajući njegove telefonske zapise i izvode kreditnih kartica, te vješto postavljajući pitanja koja su ga zabavljala. Dugo sam se naivno držao mišljenja da posjedujem iznimnu lukavost. U nedavnom intervjuu koji je vodila za naš časopis, Melina je podijelila svoje stajalište o tom pitanju, izrazivši uvjerenje da takvo ponašanje degradira žene. No, nakon tri godine bez ikakvih dokaza o nevjeri, odlučila se osloboditi osjećaja zavisti i otkrila da su se oni smanjili. Dizajnerica je istaknula ogromnu podršku koju od pjevačice dobiva u svim aspektima svog života.

Haris je odigrao ključnu ulogu na njenom putu, pružajući nepokolebljivu podršku i motivirajući je da neprestano teži napretku. Jako je cijenila njegovo mentorstvo i često je tražila njegov savjet o nizu pitanja. Prije nego što je upoznala Harisa, cijeli njen svijet se vrtio oko obrazovanja, od obrazovnih institucija do izleta i ocjenjivanja. Duboka povezanost koju je osjećala sa svojom obitelji i utjecaj zadivljujućih filmova i književnosti duboko su odjeknuli u njoj. Međutim, sve se promijenilo u dvadeset i drugoj godini kada je donijela odluku da se uda za Harisa, što je njen život odvelo na mučan put.

Otkrivanje radosti majčinstva bilo je nevjerojatno ispunjavajuće iskustvo, osobito kada se upustim u razigrane razgovore s Harisom i podijelim svoje uzbuđenje zbog izlaska na otvorenom. Mozak koji stoji iza ‘Storyja’ odigrao je ključnu ulogu u oblikovanju života koji trenutno cijenim, ispunjavajući duboko ukorijenjenu čežnju koju je izrazio ovaj izvanredni pojedinac.

Iako je razvod između njih dvoje bio opširno popraćen u vijestima, nitko od njih nije dao konačno objašnjenje svoje odluke da prekinu svoju vezu. Kontinuirano medijsko izvještavanje oskudijeva provjerenim informacijama i fokusirano je na neutemeljene pretpostavke i javna nagađanja. Melina Džinović, poznata po svom umjetničkom talentu i kao supruga poznatog folk pjevača Harisa Džinovića, cijenjena je modna dizajnerica i ponosna vlasnica cijenjenog brenda ‘Hamel’. Unatoč tome što je rođena u Bihaću 1982. godine, Melina je tijekom godina odrastanja uglavnom odrastala u Zagrebu.

Često kreće na putovanja sa suprugom i njihovom djecom, Ginom i Khanom, na relaciji Beograd-Pariz-Stuttgart. Godine 2004. Melina je stekla lokalnu slavu zahvaljujući svojoj zajednici s poznatim kantautorom tog doba. Paralelno je bila na završnoj godini studija filologije na Sveučilištu u Zagrebu. Nakon nekog vremena, trijumfalno je osnovala vlastitu modnu marku ‘Hamel’, koja je ubrzo postigla svjetsku slavu.

Ne samo da je ovaj brend privukao domaće zvijezde poput Svetlane Cece Ražnatović s Balkana, već je zaokupio i pažnju renomiranih osoba poput Jennifer Lynn Lopez, Sharon Yvonne Stone, Sofije Margarite Vergare Vergare, Kate Beckinsale i Paris Hilton (Paris Whitney Hilton ). Melina Galić, rođena 1982. u Bihaću, s obitelji se preselila u Zagreb, užurbani grad koji joj je poslužio kao pozadina za uspjehe u osnovnom i srednjem obrazovanju. Ta su iskustva postavila pozornicu za njezinu potragu za visokim obrazovanjem. Melin akademski put doveo ju je na Filološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje je unaprijedila svoje razumijevanje engleskog jezika i lingvistike.

Ads