U nastavku današnjeg članka kao što i sami možete da vidite govorimo o jagodama, kojima je sezona upravo krenula, ali su cenne još uvek paprene. Sredinom maja meseca krenuće i cena polako prema dole, i tada su zapravo i najuukusnije, jer uspevaju na našim prostorima. Ovo što sada možemeo da nađemo na pijacima, je čista hemija, i daleko su od praih jagoda.

Uglavnom, zbog cena prodaju se u malim korpicama, jer kilogram jako teško neko sebi može da priušti. Kada odemo na pijacu, da upimo bilo šta, uglavnom su iste cene u pitanju,, sa istim voćem i povrćem, pa zato neki od prodavača se trude da sa raznim trikovima sebi pokušaju da privuku što je više mušterija.

Neki znaju biti jako duhoviti, a kada se proširi priča po društvenim mrežama, on jednostavno dobije dobru reklamu, i prodaja krene prema gore. Mi kao što i sami možete da vidite, danas pišemo o jednom jako duhovitom prodavaču i to sa beogradske pijace, a njegov natpis je postao više nego viralan, a prodaja mu je kako i sam kaže jako skočila u poslednje vreme. Naime, celi natpis je na ćirilici, doduše ima malo grešaka uu padežima, ali i nije greška jer verovatno dolazi iz dela Srbije gde se ovako i govori. Također je natrpao slova, da li da uštedi na papiru, ili je stvarno tako hteo, nećemo nikada saznati. Naime, napisao je da su domaće, i da su iz Grčku?! Komentari su samo pljuštali, a najduhovitiji je onaj koji je rekao da su domaće sa okusom girosa.

Ads