Puno se spekulira oko mogućeg razvoda Seke Aleksić, a potaknuo ga je tvit u kojem se sugerira da popularna pjevačica i njezin partner prave fasadu sreće. Ako bi ova vijest uspjela zaokupiti pozornost javnosti i Sekinih vjernih fanova, moglo bi doći do još dramatičnijeg otkrića.

Nažalost, zbog medijskog pisanja i spomenute izjave za javnost, situaciju je zaoštrila tvrdnja da je pjevačičin dugogodišnji partner, s kojim ima sinove Jakova i Jovana, dobio dijete s njihovom dadiljom.

Povodom negativnog prikaza braka Seke Aleksić, pjevačica se odmah oglasila i oštro demantirala sve optužbe, ističući važnost poštovanja svetinja i pozivajući pojedince da se suzdrže od iznošenja neistina.

Mediji su, nastavljajući bespoštedno istraživanje, otkrili da se Sekina partnerka u to vrijeme preselila iz vile koju su zajednički izgradili u Staroj Pazovi. Zajedno s pjevačicom i njihovom djecom odlučio se na odlazak zbog predugog trajanja projekta obnove doma.

Kruži šuškanje da Seka trenutno radi na potpunom renoviranju interijera svog doma, s iščekivanjem da će konačni ishod premašiti dosadašnje razine ljepote i funkcionalnosti.

Ads