Verujemo da ste do sada svi naučili da je Noval+k Đoković, samo zato što je sa balkan, definitivno trn u oku baš svima. Čovek je to koji je veliku humanitarac, jako puno puta je pomagao svim zemljama bvšeJugoslavije, a najviše se pokazao u poplavama koje su bile strašne u 2014 godini. Tada je najviše ispoštovao Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Nije tu stao, kada je krenula velika pandemija korona virusa 2020 godine, onn je pomogao Italiju, Španiju i još par zemalja sa nekoliko miliona evra pomoći za njihove bolnice, i da se što bolje nose sa teškim stanjem u svojim zemljama. Međutim, ni to nije dovoljno, pa ga opet šikaniraju na svakom mogućem mestu, i to opet jer je bolji i od Nadala i federera, a poslednji puta smo se mogli uveriti u Australiji početkom ove godine.

Sada je trenutno u Španiji, gde će u Madridi okušati sreću na prvom većem turniru na zemlji u ovoj godini, i da se pokuša na što bolji način spremiti za predstojeći Rolan Garos. Sada je opet krenuo veliki hejt prema njemu, a opet je krenulo od njegovig najvećeg mrzitelja, Bena Rotenberga. Sada se osvrnuo na turnir u Beogradu kada je bacio reket, i zamalo pogodio dečaka:”Što se Đokovića tiče, dobra stvar je da je proveo dosta vremena na terenu ove sedmice, nakon što je sebi prethodno to uskratio, pa je sada igrao preko 10 sati u svoja četiri meča. Loša vest je da on, kao drugi na ATP-u, i dalje ima probeme sa kontrolom svojih emocije, a to će ga skupo koštati jako skoro”, napisao je on na Tviteru.

Ads