Pitanje značajnih starosnih razlika uvek je izazivalo kontroverze i intrigiralo, posebno u kontekstu veza među poznatima. Iako su perspektive evoluirale tokom vremena, a svest o ovim pitanjima se povećala, negativni komentari i duboko ukorenjena društvena uverenja i dalje uporno bacaju senku na parove koji se suprotstavljaju ustaljenim normama.

 

 

Vest o razvodu Lazara Ristovskog od supruge Danice pre nešto više od godinu dana, uzrokovana romantičnim odnosom s mlađom koleginicom Anicom Lazić, brzo je postala glavna tema lokalnih medija. Tokom godinu dana, ova dva pojedinca su uspešno skrivala svoju romantičnu vezu, održavajući mnoge detalje o njihovoj ljubavi u tajnosti. Međutim, glumac je sada potvrdio svoju vezu s mlađim kolegom umetnikom. Ipak, Lazar Ristovski i Anica Lazić nisu jedini glumački par čija se ljubavna priča prepliće s razlikama u godinama. Među drugim pojedincima koji stupaju u veze s znatno mlađim partnerkama, u nekim slučajevima čak i mlađim od sopstvene dece, nalaze se pomenuti glumci, kao i nekoliko drugih.

 

 

Na ovom popisu pridružuju im se i Branislav Lečić, Mima Karadžić, Voja Brajović, Branimir Popović i Nebojša Kundačina. Glumac Branislav Lečić, iako u 68. godini života, je u vezi sa Jelenom, ženom koja je 30 godina mlađa, a njihova četvorogodišnja ljubavna priča očigledna je kroz Lečićevu objavu simpatičnih fotografija na društvenim mrežama, prikazujući njihovu radost i ljubav. Mima Karadžić je takođe primer. Poznati glumac ima izraženu sklonost ka mlađim i atraktivnim ženama, a u romantičnoj vezi je već godinu dana s koleginicom Natašom Stanišić, koja je 35 godina mlađa. Iako su odlučili zadržati svoju vezu privatnom, njihov zajednički nastup na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu privukao je znatnu pažnju i izazvao spekulacije. Voja Brajović je još jedan glumac koji se ističe. Ugledni umetnik srećno je u braku sa svojom koleginicom Milicom Mihailović, koja je 23 godine mlađa od njega. Brajović otvoreno pokazuje svoju duboku naklonost prema supruzi, ističući njen izuzetan duh i sreću, osobine koje se retko viđaju kod drugih.

 

 

Ads