Vanesa Šokčić vrhunac svoje popularnosti doživjela je devedesetih godina prošlog vijeka, a tada je smatrana za jednu od najljepših pjevačica na estradi Nju su zbog njene harizme, energije, a najviše zbog ljepote zvali ”Plavi haos”, a tako se zvao i njen album iz 1995. godine. Ona je zajedno sa nekim svojim koleginicama tada, za jedan časopis govorila o svojim trikovima uz pomoću kojih osvaja muškarce, ali je otkrila i kako se ponaša kada je u vezi. Tada je izjavila:” Najlakše je uhvatiti frajera, prvenstveno zato što se bavim poslom za koji muškarci misle da je nešto ekstra. Prija im da budu viđeni u društvu poznate žene i ne razmišljaju mnogo o tome da li smo mi, privatno, dobre ili loše.”

Dodala je, da kada je u pitanju frajer koji se njoj dopada, onda ne bi mogla da mu se direktno nabacuje, pa onda smišlja neku dobru caku koja bi mogla da upali, ka o na primjer, pokuša da vješto namontira neku situaciju u kojoj će se ona, ko fol, slučajno sresti sa tim muškarcem ili zamoli neku svoju prijateljicu da da do znanja tom muškarcu da je zainteresovana za njega, a dalje je otkrila:

” Kada veza krene, frajera zadržavam po principu “malo vruće, malo hladno”. Mentalitet naših muškaraca je čudan jer oni vole kad im žena, bar malčice, tjera inat. Zato im prvo treba pružiti svu moguću ljubav, a posle ih treba praviti ljubomornim i držati u stalnom strahu da vas ne izgube. To je jedini način da nekoga zadržim.”– Istakla je i kako nikada nije bezobrazna prema frajerima koje ostavlja i da to ne čini na grub način, već jednostavno prestane da im se javlja te prestaje da pokazuje bilo kakvo interesovanje za njega, ili namjerno u vezi stvara klimu da frajeru više nije lijepo sa njom, te sam na kraju ode. Ipak, kada naleti na neki tvrd orah, onda ona frajeru kaže da ga ne voli i da više ne želi da nastavi tu njihovu vezu.

 

Ads