U nedavnoj objavi na društvenim mrežama Toni Bijelić podijelio je potpuno novu fotografiju i otkrio uzbudljive promjene koje su pred njim. Iskoristivši tmurnu priliku, Toni Bijelić, koji je bio u braku s Draganom Mirković, oglasio se na raznim internetskim platformama.

S najvećom iskrenošću oprostio se od svog umrlog druga Envera, izražavajući srdačnu zahvalnost za ogromnu pomoć koju je pružio njemu i njegovim najdražima. Toni je naglasio da će Enver zauvijek ostati urezan u njegovim sjećanjima kao istinski pouzdanik koji je imao dubok utjecaj na njihovo postojanje. Iz dubine svog bića, Toni je izrazio iskrenu zahvalnost svom voljenom suputniku za neizmjernu podršku koju je pružio njemu, njegovoj obitelji i njihovom prebivalištu.

Među malim brojem pravih prijatelja koje imam, jedan se prijatelj posebno istaknuo. Sjećanje na Envera Hasanovića zauvijek će mi ostati urezano u sjećanje. Toni je danas na društvenim mrežama objavio novu sliku snimljenu u kafiću u kojem pronalazi inspiraciju i donosi važne poslovne odluke. Vjerodostojnost fotografije potvrdio je i sam Toni. U naslovu je jezgrovito izrazio da je u njemu uhvaćen trenutak posvećen poslu. Podsjećamo, Toni Bijelić oštro je opovrgnuo nedavne medijske napise o zahtjevu za pomirenje s bivšom suprugom Draganom Mirković. Kategorički je ustvrdio da je svako spominjanje pomirenja potpuna neistina, čak je otišao toliko daleko da ga je označio kao “laž”. Ovu je izjavu popratio fotografijom novinskih naslova koji šire ovu dezinformaciju.

Nakon raspada braka, Dragana Mirković nedavno je izrazila zahvalnost na neizmjernoj podršci koju joj pružaju djeca Marko i Manuela. U trenucima emocionalnog nemira, utjehu pronalazi u prisutnosti svoje odrasle djece, koja posjeduju i inteligenciju i dobrotu. Dragana je ispunjena ponosom i cijenjenjem zbog nepokolebljivog druženja i bezgranične ljubavi koju su joj dali. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković poznata je ličnost balkanskog pop-folk žanra.

Postigavši ​​impresivan pothvat od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, suvereno je vladala glazbenom scenom tijekom 80-ih i 90-ih godina, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih glazbenica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina široka privlačnost očita je u rasprodanim nastupima koje je izvodila u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Značajno, Dragana je ušla u povijest kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Poznata po svojim revolucionarnim i zamršenim glazbenim spotovima, kao i zadivljujućim plesnim izvedbama, Dragana osvaja publiku svojim jedinstvenim i zadivljujućim stilom.

Ne samo da je postigla izvanredna postignuća na području glazbe, nego je također ostavila trajan utjecaj u filmskoj industriji i sada posjeduje cijenjenu televizijsku mrežu “DM Sat”. Ugledna publikacija “Billboard” povukla je paralele između njezina utjecaja i utjecaja kultnih figura poput Madonne i Lady Gage. Nasuprot tome, u Srbiji je od milja nazivaju “kraljicom zabavne glazbe” ili blistavim “lučem iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine.

Rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković uživala je u prekrasnom djetinjstvu u očaravajućem gradiću Kasidole, nedaleko Požarevca, uz svoju šesteročlanu obitelj. Od malih nogu u njoj je cvjetala duboka ljubav prema glazbi, njegovana pomnim slušanjem zanosnih melodija harmonike koju je izvodio njezin djed Dragutin. Ovo izlaganje zapalilo je njezin vlastiti žar za umjetničkim izražavanjem. Pokazujući svoju glazbenu sposobnost sa samo pet godina, Dragana je bez napora savladala svoju inauguralnu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”, pokazujući ranu pojavu njezinog izvanrednog talenta.

Ads