Kada je u pitanju rijaliti program Zadruga slobodno se može reći da je to najgledaniji format zabavnih programa na ovim prostorima. Naime, od kako je sve krenulo prošlo je preko 20 godina a pre same Zadruge imali smo Farmu koja je postavila temelje ludačkim sadržajem na TV Pink. Nnaime, kroz svig pet sezona Zzadruge i tri sezone Farme prodefilovao je jako veliki broj poznatih faca ali tu je bilo i anonimusa.

Tako su neki od njih kao što je to Miljana Kulić danas imaju zvezdani status i ugovore od preko 200 evra ali ona za sada nije ušla u novu sezonu iz prostog razloga jer se još uvek oporavlja od teške operacije želudca koja se i više nego iskompliovala. Kada smo već kod nepoznatih osoba koje su uzeli učešće u naselju u Šimanovcima je svakako i Divna DNk, koja se pojavila u drugoj sezoni, i koja je za jako kratko vreme popunila sve moguće simpatine gledalaca. Ima i zdravstvni problem, sa leđima na kojoj ima grbu, ali je to nije sprečilo da upozna Marka Miljkovića, ljubav svoga života u naselju u Šimanovcima, za koga se nakon svega i udala.

U toj emisiji je ostala poznata i srpska starleta Soraja Vučelić koja joj je obećala i operaciju nakon što izađe ali kada se sve završilo ona je defintivno zaboravila na nju. međutm Dvina je toliko neiskvarena da je jednostavno to nije uzela za zlo, pa je nastavila život sa markom, sa kojim je nedavno obila i treće dete. Međutim, koliko im dobro ide u životu, kako je MArko našao posao, nije dočekal ada treće dete dobije kao podstanar, jer su krenuli sa pravljenjem male kuće u kojoj će zajedno da žive.

Ads