U nastavku današnjeg članka idemo malo opustiti misli i mozak od celokupne situacije koja se dešava na Istoku Evrope. Naravno, reč je o ruskoj agressiji na Ukrajinu, a kako stvari stoje situacija se neće nikako smiriti, bar ne u dogledno vreme. Mi se malo posvećujemo higijeni samog doma, a kojeg je jako teško napraviti, jer konstantno ima prašie, koilko god da čistite.

Tako mi danas govorimo o higijeni samog kupatila, koje je uvek prljavo, a koliko dnnevno tamo provodimo vremena, ono uvek mora da bude jako čisto. Zato sve domaćice koriste razna hemijska sredstva ne bi li održali šistim wc, a pre svega wc šolju. Međutim, koliko god wc šolja bila nova, i koliko god da se ona čisti uvek iz nje izlazi neugodan miris, kao i žutilo koje se uvek pojavi.

Razna hemijska sredstva su dostupna u marketima, za čistoću šolje, krenuvši od Domestosa, pa sve do drugih otrovnih supstanci. neki koriste jabukovo sirće, koje jeste dobro rešenje, a mi danas govorimo o belom luku koje je definitivno čudo pridore. Najjači antibiotik na svetu, može vam pomoći i u čistoći wc šolje. Siguurno je da se pitate kako je to moguće?

Jedna domaćica je uradila i video klip, naime ubacila je čeno belog luka navečer u wc šolju, a ujutro je samo pustila vodu, i uništila je apsolutno svebakterije i otrovne supstance koje se tamo konstantno skupljaju. Pogledajte i sami video klip kako je ona to uradila, pa možete i vi probati, jednostavno nemate šta da izgubite. Evo i videa…

Ads