U rasponu od dva desetljeća, “Zvezde Granda” su uglavnom bile obilježene veseljem i razbibrigom, ali bilo je slučajeva da su sudionici izazvali suze u regiji.

Pojavljivanje Bojana Ilievskog i njegove bake u popularnom showu zauvijek će ostati upamćeno kao jedan od najemotivnijih trenutaka u njegovoj povijesti jer su otkrili potresnu istinu da Bojan nije imao roditelje.

Kao baka po majci, ja sam mu jedini izvor podrške jer je tragično izgubio oba roditelja. Ove emotivne riječi izgovorila je baka pjevačice, koja je tada bila shrvana od tuge i suza.

Uz suze koje su tekle niz lice, Bojan Ilievski je rasplakao i Cecu. Nakon njezinih iskrenih riječi, neodoljiv val emocija zapljusnuo je studio, natjeravši sve, uključujući i samog Bojana, na suze i pokazavši pravu bit hrabrosti na pozornici.

Voditelj, koji je talentiranom pojedincu iz Sjeverne Makedonije pružao emotivnu podršku u izazovnom trenutku, pohvalio ga je za njegovu hrabrost i uvjerio ga da je bez sumnje zaslužio proći kroz ovo iskustvo.

Bojanove suze i bakine riječi duboko su djelovale na članove žirija, ostavivši ih podložnima njihovom emocionalnom utjecaju.

Publika prepuna emocija svoju je podršku Bojanu iskazala kombinacijom suza i gromoglasnog pljeska.

Saša Popović, svojom sposobnošću da razveseli mladog čovjeka, izrazio je divljenje bakinom sretnom doprinosu od šest glasova, što je ocijenio vrlo pohvalnim.

Nakon što je Ilievski izrazio veliku želju da se pridruži timu Cece Ražnatović, pjevačica je bila oduševljena, iako je uspjela izgovoriti samo nekoliko riječi.

S knedlom u grlu i suzama na očima uspjela je izreći drhtavu dobrodošlicu.

Nakon što je Bojan Ilievski ostvario fizički kontakt sa Sašom Popovićem, on je primijetio: “Vi imate dosta veliku obitelj.” Unatoč uobičajenom izostanku emotivnosti Saše Popovića, ovaj susret, kao i životna priča dvadesetdvogodišnjeg mladića, zamjetno je utjecao na njega.

I Ceci su navrle suze na oči, priznajući da situacija o kojoj se radi nije nimalo laka ni jednostavna. Ipak, Bojane, važno je prepoznati da “Zvezde Granda” funkcioniraju kao jedna usko povezana obitelj, zbog čega ste stekli veliki sustav podrške i brojne prijatelje. Vaša ustrajnost i uspjeh u prolasku u drugi krug su za svaku pohvalu i od srca vam čestitamo, prenio je Saša.

Ads