Prošlog tjedna diljem svijeta obilježen je Majčin dan, pa su djeca proslavljene folk pjevačice Dragane Mirković ovom prilikom odlučila proslaviti mamin rođendan. Dokumentirano je da je Dragana, jedna od najpopularnijih pjevačica estrade, u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem više od tri desetljeća, par ima sina Marka i kćer Manuelu koji su odrasli i koji prema onima koji ih poznaju, kulturni su i inteligentni pojedinci.

 

 

Obitelj živi u dvorcu u blizini Beča, imaju svoje stanove u Beču, ali svaki slobodni trenutak uživaju u dvorcu u kojem su rođeni. Proteklog vikenda imali su razloga više da posjete svoje roditelje, jer su za mamu pripremili mnoštvo poklona, ​​ali i tortu Žena, mama, kraljica u kojoj se pjevačica najviše oduševila.

 

 

Svoj uspjeh odmah je obznanila svojim pratiteljima na društvenim mrežama te imenovala svoju djecu i supruga te napisala da ih najviše obožava. Nakon što su majku impresionirali i zabavili velikim brojem poklona, ​​među kojima su bili i slatkiši, cijela obitelj otišla je na večeru u luksuzni bečki restoran.

 

 

S druge strane, Dragana je jedna od rijetkih pjevačica koja je slavu stekla isključivo svojim talentom, trudom i radom. Nikada nisu prijavljeni nikakvi skandali povezani s njom. Osim toga, uspješna je poslovna žena koja je prva na našim prostorima pokrenula glazbenu televiziju DM SAT, no u javnosti je uvijek dosta skromna i vidi se da ima pozitivan stav i širok osmijeh na licu.

 

Ads