Pjesma “Oženi me ljepotom njenom” odigrala je značajnu ulogu u izuzetno uspješnoj karijeri Jašara Ahmedovskog. Vrijedno je napomenuti da je on brat i sestra Ipče Ahmedovskog, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći 1995. godine. Zaronimo sada u kratku raspravu o osobnom životu Jašara Ahmedovskog.

Tijekom godina napornog rada, Jašar Ahmedovski pažljivo je krčio svoj put do profesionalnog uspjeha, ali ipak odlučuje zadržati razinu privatnosti kada je u pitanju njegov privatni život.

Od ranih dana njihove mladosti, Snežana je stajala uz njega kao nepokolebljivi stub njegove snage. Njihove su se sudbine ispreplele kada su se prvi put susreli tijekom njegove adolescencije, a njihova veza traje više od četiri desetljeća. Tijekom značajne izvedbe, kojoj je svjedočio dragi prijatelj, započelo je njihovo zajedničko putovanje, zauvijek urezavši njihovu priču u anale vremena.

Nakon iznimnog razdoblja od 20 godina posvećenog udvaranju, na kraju su se odlučili za brak. Snežana, moja supruga, bila je nepokolebljiv izvor ljubavi i podrške tijekom cijelog našeg putovanja. Zajedno smo od 1982. i sada smo proslavili dva desetljeća braka. Odluka o sklapanju braka proizašla je iz neprekidnog medijskog etiketiranja Snežane kao moje “nevjenčane supruge”, iako ja čvrsto vjerujem da ljubav nadilazi puku pravnu dokumentaciju. U trenutku dokolice ležerno sam predložio: “Zašto se ne bismo odvažili i vjenčali?” Nisam imao želju prolaziti kroz gnjavažu složene ceremonije vjenčanja, jer sam već nastupao na brojnim vjenčanjima i umorio sam se od njih.
Kako piše Mondo, pjevačica je otvoreno ispričala da su nedavno uživali u mirnom ručku. Njihov je život ispunjen srećom dok se zajedno upuštaju u uzbudljive avanture. Međutim, ono što nedostaje su djeca. Unatoč neumoljivim naporima, nisu uspjeli zatrudnjeti. Njihova najveća želja je imati dijete. Iako su razmišljali o posvojenju, birokratske procedure u njihovoj zemlji iznimno su složene. Moraju priznati, još uvijek gaje nadu da će taj san ostvariti.

Moja trajna težnja je da ćemo, u dogledno vrijeme, imati priliku poželjeti dobrodošlicu djetetu u naše živote i pružiti im njegujuće okruženje ispunjeno ljubavlju. U to vrijeme, Jašar je pokazivao duboku ljubav prema djeci, posebno svojoj braći i sestrama i bliskim prijateljima. “U brak sam ušla u mladosti, vođena ogromnom ljubavlju. Moja ljubav prema djeci ne poznaje granice; dali smo sve od sebe, ali sudbina je imala drugačije planove za nas. Ovo ostaje jedini aspekt mog postojanja koji ne mogu ostvariti dalje moj vlastiti”, zaključio je Ahmedovski.

Ads