Prošle su pune dvije godine od nesretne smrti Marinka Rokvića, a njegova obitelj morala je nastaviti život bez njega. Osoba koja je najviše pogođena ovim gubitkom nedvojbeno je njegova supruga Slavica. Trenutno je neudana i, prema vlastitim riječima, uživa u provođenju kvalitetnog vremena sa svojim voljenim unucima.

Krenuvši na put prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, Nikola, potomak Slavice Rokvić, krenuo je na put Grčke. U zadivljujućem videu koji je snimio Nikola, njegova majka Slavica može se vidjeti kako poletno trči pored njega, plijeni poglede brojnih promatrača koji su bili zapanjeni njezinom nevjerojatnom fizičkom snagom i bezvremenskim izgledom.

Slavičin profil na Instagramu, koji nudi pregršt uputa o kuhanju, ljepoti i očuvanju mladolikog izgleda, brzo ju je pretvorio u svjetionik inspiracije za brojne žene.

Njezinu nevjerojatnu prisutnost nemoguće je zanemariti, a ističe se kao jedna od rijetkih osoba koja nije doživjela nikakve kozmetičke preinake. Njezina tjelesna građa i mladenački izgled rezultat su nepokolebljive predanosti fizičkoj kondiciji, a njezin profil nepogrešivo pokazuje živahan životni stil. Vrijedi istaknuti da su se Marinko i Slavica vjenčali 1985. godine, a njihova veza trajala je nevjerojatnih 36 godina. U tom su razdoblju dočekali dvoje djece, Nikolu i Marka, koji su naslijedili očev žar. No, početne faze njihova bračnog puta bile su sve samo ne besprijekorne.

Nakon niza bračnih sukoba, preminuli pjevač i Slavica došli su do izazovne odluke da raskinu brak razvodom; Ipak, ubrzo su, u roku od nekoliko mjeseci, shvatili da njihova ljubav nadilazi sve nedaće s kojima su se susretali.

Marinko je priredio proslavu iznenađenja u restoranu, što je zaprepastilo Slavicu i cijelu njihovu obitelj.

Na temelju informacija osobe od povjerenja s insajderskim saznanjima, doznaje se da je Rokvić uspio potpuno iznenaditi Slavicu tako što ju nije ispitivao, već joj je priredio iznenađenje. Nakon toga, otpratio ju je do matičnog ureda, ostavivši je u stanju krajnjeg zaprepaštenja. Kako bi obilježio ovu važnu prigodu, brižljivo je organizirao svečani ručak u restoranu, uputivši pozivnice cijeloj njihovoj obitelji i najdražim prijateljima. Izvor je naglasio da je svaki aspekt događaja pomno izveden s pedantnošću i pažljivošću.

Vještim uvjeravanjem Marinka da službeno prizna svog sina Darija i prigrli ga kao cijenjenog člana obitelji, Slavica ne samo da je stekla ogromnu podršku javnosti, već je zaslužila i naklonost i divljenje svojih najmilijih, što je u konačnici potaknulo snažne veze između Darija i njegove braće.

Cijelo vrijeme Marinkovog postojanja njegova vjerna suputnica i supruga Slavica bila je uz njega do njegovih posljednjih trenutaka.

Dodatni sadržaj:

Poštovana kao vladarica vlaške melodije, Izvorinka Milošević posjeduje slavnu glazbenu odiseju koja ju je dovela do nesvakidašnjih vrhunaca. Njezinu profesionalnu putanju krase izvanredna postignuća koja je izdvajaju od njezinih suvremenika na području vokalne umjetnosti. Ipak, čak ni ona nije uspjela izmaknuti stisku burne sudbine jer je na svom putu nailazila na goleme tragedije.

U razdoblju od samo šest mjeseci preživjela je srceparajući gubitak najbližih članova obitelji: oca, majke i brata. Pjevačica se posljednjih 14 godina borila s tugom gubitka najmilijih, a sedam godina kasnije preminuo je i njen bivši suprug Miša Blam, s kojim dijeli sina Davida. U pokušaju da pronađe utjehu, u svoj je život primila malog maltezera Bebu, krznenog prijatelja koji je za nju imao neizmjeran značaj. Nažalost, i Beba je otišla s ovog svijeta dok se ljuljala u pjevačevim rukama.

U razdoblju od samo pola godine moja je obitelj bila razbijena jer su moji majka, otac i brat napravili tešku odluku da napuste naše kućanstvo. Ovo je bio nevjerojatno razoran udarac, pogotovo jer mi je oduzet i moj voljeni pas, koji mi je značio mnogo više od kućnog ljubimca. Izazovi s kojima smo se suočavali tijekom ovog vremena bili su veći od svega što smo ikada mogli zamisliti. Kad oba roditelja iznenada odu, a vi primite srcedrapajuću vijest o borbi vašeg brata sa zatajenjem bubrega, osjećate se kao da su pred vama samo dva puta. U tom sam se trenutku uhvatio u koštac s paradoksalnom mišlju: “Smatram li se još uvijek sinom ako više nemam oca (zbog njegove smrti, Misha Blam)? Imam li uopće majku?” Ove riječi pjevačica je izgovorila, a suze su joj tekle niz lice, dok je prenosila ogromnu bol i zbunjenost koju je proživjela.

Ads