Bambie Thug, koja je ponosno predstavljala Irsku na nedavnom natjecanju za pjesmu Eurovizije, privukla je pozornost svojim prepoznatljivim izgledom. Ipak, vrijedi napomenuti da nije uvijek imala ovakav izgled, što dokazuje ponovno pojavljivanje starih fotografija nakon natjecanja.

Ove su slike široko dijeljene na raznim platformama društvenih medija.
Svojim nekonvencionalnim scenskim nastupom i dirljivim riječima svoje pjesme, pjevačica je osvojila publiku. “Doomsday Blue” zadire u dubine slomljenog srca i patnje neuzvraćene ljubavi.

Unutar teksta se spominje kletva Avada Kedavra, koja ima svoje korijene u aramejskom jeziku i stekla je široko priznanje kroz serijal o Harryju Potteru. Ovo posebno prokletstvo se obično naziva “ubojito prokletstvo”.

U svom zadivljujućem nastupu ispustila je krikove od kojih se ledila krv nalik na scene iz jezivog horor filma. Ukrašena zamršenim simbolima na tijelu i licu, navukla je dramatičnu šminku i okružila se svjetlucavim svijećama i istaknutim pentagramom. Kao strašna pozadina, riječi “okruniti vješticu” ocrtavale su se iza nje. Takav spektakl izazvao je oštru reakciju pojedinih promatrača, što je rezultiralo nasilnim činovima.


Ipak, unatoč vanjskom prikazu metalnih ukrasa na njezinim zubima, rogovima i pretjeranoj šminki, njezin je izgled nevjerojatno upečatljiv.

Platformama društvenih medija kružile su njezine stare fotografije koje su suprotstavljale njezin prijašnji izgled s nedavnim izgledom na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Štoviše, nakon završetka Eurosonga, Bambie se oglasila na Instagramu kako bi osobno izrazila zahvalnost svojim navijačima. U iskrenom videu pojavila se u svakodnevnoj odjeći, bez ikakvih scenskih rekvizita, dok je od srca zahvalila svojim obožavateljima na nepokolebljivoj podršci tijekom natjecanja.

Ads