Tužnim spletom događaja, Mirzina majka jučer je podlegla kratkotrajnoj bolesti, zbog čega se pjevač iskreno oprostio od svog voljenog roditelja riječima punim emocija.

Nakon kraće bolesti, majka Mirze Selimovića, nažalost, preminula je u 57. godini života. Povodom toga, pobjednik “Zvezda Granda” oglasio se na društvenim mrežama kako bi obavijestio prijatelje i kolege o predstojećem organizovanju sahrane.

Sutradan, 13.05., Nedreta će biti ispraćana u Srebreniku, čime će započeti njen vječni put.

U srceparajućem preokretu događaja, Mirzina majka je jučer tragično podlegla kratkoj bolesti, ostavljajući pjevača da se oprosti od svog dragog roditelja riječima punim dubokih emocija.

Selimović, duboko potresen tugom, svojoj je voljenoj majci napisao iskrenu poruku u kojoj joj je izrazio ljubav i pozvao je na počinak. Osim toga, posvetio joj je i potresnu pjesmu Džeja Ramadanovskog, što je izazvalo salve emocija kod kolega i prijatelja na društvenim mrežama, prenosi Grand.

Mirza Selimović, bosanskohercegovački pjevač, u srdačnoj poruci prenio je nesretnu vijest o smrti svoje majke. Oprostio se od nje s dubokim emocijama i tugom.

Nakon kraće bolesti, Nedreta Selimović je nažalost preminula. Prije smrti, pjevač je od srca zamolio osobe s O krvnom grupom na području UKC-a Tuzla da razmisle o doniranju trombocita, jer je njegova majka bila na liječničkoj njezi u bolnici.

Ads