Kada je 2007. Miroslav Ilić održao solistički koncert u Beogradu, supruga Miroslava Ilića nije ostavila za sobom dragocjeni nakit. Nažalost, njegov dom u Višnjičkabanji je opljačkan.

Tijekom događaja mediji su pažljivo izvijestili da su gangsteri ukrali približno 100.000 eura. Prava muka je, međutim, što je supruga Miroslava Ilića ostala bez dragocjenog i neprocjenjivog komada nakita. Iako je obitelj Ilić uspjela prebroditi financijske gubitke, Gordana je pljačka duboko pogodila. Posebice su zlonamjerni bili postupci lopova koji su se na napad odlučili dok je cijela obitelj uživala na koncertu.

Za njegovu suprugu bio je pravi izazov suočiti se sa surovom činjenicom da je nedavno ostala bez dragocjenosti koju joj je poklonio darežljivi pjevač Miroslav Ilić. Tijekom svojih putovanja po svijetu, Miroslav je prikupio širok izbor dragocjenog nakita s raznih egzotičnih mjesta. Miroslavova supruga se nikada nije namjeravala hvaliti svojim bogatstvom, a i samom Miroslavu bilo je pomalo neugodno pričati o prethodnim krađama.
Kako bi spriječio da se takav incident ponovi, poduzeo je brižne mjere. Začudo, slavna pjevačica odlučila je u svojoj rezidenciji ne pohraniti ništa od velike materijalne ili sentimentalne vrijednosti, osim dragocjenih fotografija svoje djece i unuka. Osim toga, stan je opremljen najmodernijim sigurnosnim sustavom. Unatoč velikom bogatstvu, pjevačica i njezin suprug uvijek su pokazivali skroman karakter i stekli reputaciju skromnosti time što se nisu hvalili niti isticali svoje bogatstvo na bilo koji način.

Tijekom svoje slavne karijere, slavni pjevač Miroslav Ilić, poznat i kao “Tamni slavuj”, uvijek je imao averziju prema isticanju svog bogatstva, poput aviona, kamiona i jahti. Prema njegovom mišljenju, ako osoba vrijedno radi i dobro zarađuje, prirodno je dobiti takvu imovinu. Međutim, Ilitch je čvrsto vjerovao u važnost poštivanja tuđeg vlasništva i nemiješanja na bilo koji način.
Rođen 10. prosinca 1950. godine u pitoresknom selu Mrčajevci pokraj Čačka, Ilić je od malih nogu razvio veliko zanimanje za glazbu koja će ga s vremenom dovesti do velikog uspjeha u svijetu narodne glazbe. Svojim jedinstvenim glasom i iskrenim izričajem brzo se proslavio i osvojio publiku bezvremenskim hitovima kao što su “Tibi”, “Boginja”, “Vino točim, ali ne pijem”. Unatoč svojoj slavi, Ilić ostaje prizemljen zbog svog skromnog odrastanja, koje je potaknulo njegovu ljubav prema glazbi. U kući su se svirale skladne melodije, a druženja s prijateljima i obitelji bila su svakodnevica, što je dodatno kultiviralo njegov glazbeni talent.

Miroslav je kao mladić imao priliku doći u doticaj s vrijednim predmetom u vlasništvu njegova oca: radiom. Ovaj je uređaj mladom Iliću otvorio svijet glazbenog istraživanja, omogućivši mu da zaroni u razne žanrove i otkrije različite umjetnike. Zvukovi Jimija Hendrixa, Janis Joplin i Eaglesa ispunjavali su njegove godine formiranja, a melodične melodije tradicionalnih narodnih pjesama odjekivale su njegovim domom. Ti rani zvučni utjecaji odigrali su ključnu ulogu u oblikovanju njegovih osobnih glazbenih ukusa i razvoju jedinstvenog umjetničkog stila.

Ads