Ljudi diljem svijeta uživaju gledati i slušati neke neobične priče koje graniče s mističnim. Horor trileri oduvijek su dobivali veliku pozornost i iz tog razloga s vama dijelimo današnju priču.

Linda Luiz Torelo umrla je od raka u dobi od 66 godina, a njezini ostaci položeni su na groblju Orangetown. Uznemirujuće, obitelj koja živi u New Yorku nije imala drugog izbora nego upotrijebiti tajne nadzorne kamere kako bi uhitila nekoga tko je vršio nuždu na grobu njihove pokojne majke.


Na njihovo iznenađenje, otkrilo se da je za sramotni čin odgovoran nitko drugi nego bivši suprug njihove majke. Linda Luiz Torelo umrla je od raka 2017. u dobi od 66 godina i pokopana je na groblju Orangetown. Nažalost, njezina obitelj izdržala je svakodnevnu kalvariju, otkrivši da je njezin nadgrobni spomenik neprestano oštećen izmetom i urinom.

Neobičnom igrom sudbine, Lindin 43-godišnji sin Michael Murphy nedavno je objavio inkriminirajuću snimku na kojoj se vidi kako muškarac izlazi iz svog automobila i nastavlja obavljati nuždu na nadgrobnoj ploči, nazivajući to “predvidljivim” ponašanjem. Što je još čudnije, Linda se razvela od tog muškarca 1974. nakon kratke romanse. Iako je prošlo gotovo pedeset godina od njihove rastave i Lindine smrti, činilo se da njegovo neprijateljstvo prema njoj još uvijek postoji.

Postupci jednog čovjeka koji živi u okrugu Bergen, New Jersey, svakako su uznemirujući. Svakog bi jutra, zajedno sa suprugom, inzistirao na postavljanju vrećica s izmetom i urinom na majčin grob, kao da je to normalna stvar. Tjednima i mjesecima smo radili na prikupljanju opsežnih dokaza o ovom uznemirujućem ponašanju i odmah obavijestili vlasti i medije.


Zbunjujuće je da je taj čovjek uspio pronaći posljednje počivalište moje majke, s obzirom na to da naša obitelj nije imala nikakav oblik komunikacije s njim od 1976. godine. Međutim, čini se da je ova zabrinjavajuća situacija ukorijenjena u problemu koji se pojavio prije gotovo pedeset godina. U svjetlu ovih okolnosti, molimo vas za molitve i pomoć u ovom teškom trenutku i bili bismo vam zahvalni ako biste mogli pomoći u podizanju svijesti o ovom problemu.

Kao način zahvale, Michael i njegova sestra, Rene Ajhler Baragan, dobili su dopuštenje crkve da koriste skrivene kamere u svojoj misiji hvatanja kriminalaca. Osim toga, otkrili su da Michaela supruga obično prati na groblje rano ujutro.

Ads