Nema sumnje da su društvene mreže postale plodno tlo za širenje lažnih informacija, no u tom moru laži ponekad se iznenadimo kad vidimo tekst koji zvuči neistinito, ali se nekome stvarno dogodio, netko je doživio to je takav šok.

Pretražujući razne postove u grupi na Facebooku, žena je naišla na objavu koja otkriva zanimljivu strategiju kojom je žena spriječila muža da sljedeći dan dođe na nogometnu utakmicu. Plan je uključivao diskretno stavljanje laksativa u njegov čaj.
Majka dvoje djece zaprepastila se kada je ugledala profilnu sliku svog supruga pored druge žene, a čudan osjećaj probio joj je srce. Tada je započela serija otkrića, koja su kulminirala srcedrapajućom stvarnošću da je njezin suprug zasnovao novu obitelj s drugom. Ispričala je svoje užasno iskustvo u objavi na Redditu, napisala je: “Navodno su se stvarno vjenčali.

U neočekivanom preokretu događaja, moj suprug je odlučio stvoriti alternativnu online osobu s jasnim imenom i prezimenom. Ono što me još više zbunjuje je da je moguće i da će naše dijete imati izmišljeno prezime, što dokazuje njezino entuzijastično otkrivanje istoga tijekom postupka upisa u matične knjige rođenih. Činilo se da je vrlo ponosna na zagonetku.


Nakon deset godina braka sa svojim mužem, tražila sam utjehu i vodstvo od drugih savjetnika i čak sam došla do svog supruga, krivo pretpostavljajući da on nije bio svjestan ponašanja mog muža, i na svoje iznenađenje, žena je otkrila da je on učinio svoje ponašanje. Ona je trenutno u braku i rekla je da su zaljubljeni skoro dvije godine, a njihovo dijete sada ima 14 mjeseci.

Nakon ovog drugog razornog udarca, pokrenula je brakorazvodnu parnicu. Iznenađujuće, činilo se da njezinu ženu ta odluka nije uznemirila, a njegove su namjere postale zlokobnije. “Angažirala sam odvjetnika i prikupila sve potrebne dokaze za brakorazvodnu parnicu. Da stvar bude gora, napustio je naš dom i živio s novom partnericom. Uz to, kategorički je odbijao pružati bilo kakvu financijsku potporu, tvrdeći da i on ima još jedno dijete brinuti se, rekla je.


Da stvar bude gora, izdana žena ne samo da mora nositi teret spolno prenosive bolesti, već se i suočava s lažnim optužbama za muževljevu nevjeru prije nego što se istina konačno otkrije.

Neki su se izjasnili, rekavši da su “pitanja alimentacije i uzdržavanja djece prepuštena odvjetnicima i sucima”. Drugi su se složili i dodali: “Istina je. Uskoro će shvatiti da ima jednaku odgovornost u brizi za djecu, baš kao i vi.” Ovo su bili neki od različitih komentara.

Ads