Otkako je njezin posljednji album izašao na police, pobravši samo hvalospjeve, pjevačica Andreana Čekić plijeni pozornost ne samo svojim milozvučnim pjesmama, već i upečatljivom pojavom. Fotografije snimljene na rođendanskoj proslavi kolegice Aleksandre Mladenović neosporno prikazuju Andreanu u njezinoj najboljoj formi dosad. Od njezinog blistavog osmijeha do njezine blistave aure, vidljivo je da su svi djelići njezina života konačno savršeno usklađeni.

S izrazom poštovanja, Andreana je ušla na rođendansku proslavu u pratnji svog cijenjenog kuma, poznatog pjevača Darka Lazića. Njihov zagrljaj zračio je ogromnom radošću koja je obavijala cijeli skup. Sve su oči bile privučene Andreani, koja je emitirala živahnu energiju mladosti i gracioznosti. Njezinu očaravajuću privlačnost naglašavala je nebesko bijela haljina koju je upotpunila tamnoplavim sakoom i svjetlucavim srebrnim sandalama, učinivši je potpuno zadivljujućom.
U središtu veselja bila je kuma Darka Lazića, koja je uz suprugu Kaću s nestrpljenjem iščekivala dolazak na svijet njegovog trećeg djeteta. Magnetična prisutnost kume u atmosferu je unijela dodatni nalet entuzijazma, osvojivši sve prisutne. Bitno je naglasiti da Andreana ima cijenjenu ulogu ne samo kume Darkovoj bivšoj supruzi Ani Sević, već je i pouzdana osoba cijeloj obitelji Lazić.

Prije samo nekoliko tjedana Andreana je progovorila za medije o svojoj nepokolebljivoj predanosti posljednjem albumu i nepokolebljivoj predanosti rigoroznoj dijeti. Njezina nevjerojatna metamorfoza, svjedočanstvo njenog neumoljivog truda i samokontrole, ostavila je Darka Lazića u potpunom iznenađenju. Darko ju je oduvijek smatrao i mentoricom i bratom. Otvoreno je prenio oduševljenje njezinom fizičkom transformacijom i glazbenim umijećem, pa ne čudi što je bila među cijenjenim uzvanicima na veselom obilježavanju rođenja njegovog trećeg djeteta.
Darko je bio pun strahopoštovanja i radosti dok je svjedočio besprijekornom izgledu i očaravajućoj izvedbi svoje kume. Nije mogao a da je ne obaspe pohvalama, priznajući njezino izvanredno pjevačko umijeće i besprijekornu kvalitetu njezinih pjesama i spotova. Preplavljen uzbuđenjem, Darko je pružio ruku prema njoj, ne mogavši ​​suzdržati nevjericu zbog njezine nevjerojatne prisutnosti u videu. Naglasio je da se pukim riječima ne može dočarati veličina njegove veličine. Ovi osjećaji ne odražavaju samo Darkovo divljenje, već i njegov duboki osjećaj ponosa što ima tako izuzetnu kumu. Andreana Čekić nedvojbeno stoji na samom vrhu svojih fizičkih i profesionalnih sposobnosti, a najnoviji album neosporan je dokaz njezinog iznimnog talenta i nepokolebljive predanosti.

Ads