Verujemo da ste do sada apsolutno svi čuli za vest iz prošle godine, kada je Britanka po imenu Ajrid Džons koja ima 82 godine i koja je penzionerka, akoja je upoznala ljubav svog života, i to preko interneta. naime, ništa ne bi bilo reč da nije u pitanju mladić iz Egipta, kojem definitivno može da bude i baka. Mohamed Ahmed Ibrahim ima “samo” 36 godina starosti.

On nije mogao zbog administrativnih problema doći u VEliku Britaniju kod nje, pa se ona zaputila u Egipat, upoznala se sa njegovim roditeljima koji su inače puno mllaši i od nje, a kako je tada rekla, sa njim je odmah imala se ks iz snova. Nakon samo 4 dana, ona je odlučila da stane na ludi kamen ssa njim. Mnogi su odmah protmačili da je ovo veza iz koristi, jer bi Muhamed da se spase iz Engleske, ali oni i dalje tvrde da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Njih dvoje su se nakon puno peripetija venčali, ali u Egiptu tek 2020 godine, a nakon toga je dobio i tromesečnu vizu za Veliku Britaniju, međutim, jako brzo se morao vratiti u Kairo jer mu je otac se teško razbolio. “Upravo ovaj mesec razdvojenosti hiljadama milja doveo je Ajris do velikog otkrića i pomogao joj da shvati kakav je “neprocenjivi dragulj” njen mužić”, preneo je britanski portal Mirok.jukej.

Jako veliki broj poziva ima iz raznih TV kuća, a skoro svima uvek kaže sledeće:” Ljubav je kada znaš da izgledaš kao budala, nakon dnevnih poslova u kući i bašti, bez trunke šminke i obučena u dronjke, to je po meni sasvim dovoljno! Posle mesec dana odsustva, moj divni muž će me dočekati baš onako kako ja zaslužujem, a upravo to je ljubav”, istakla je ona.

Ads