Sudjelovanjem u četvrtoj sezoni glazbenog natjecanja Zvezde Granda 2009. godine pjevačica Nadežda Biljić proslavila se i postala prepoznatljiva.

Iako se očekivalo da će njezina budućnost biti obećavajuća, njezina se karijera nije odvijala prema njezinim početnim očekivanjima. Ostavila je neizbrisiv dojam na području glazbe, stvarajući brojne pjesme, a povremeno se pojavljujući i na televiziji.

U tom je razdoblju stupila u brak i iskusila radost majčinstva, dajući sinu ime Longo kao dokaz njihove privrženosti. Sve ovo vrijeme Nadežda Biljić neustrašivo je dijelila svoju hrabru bitku protiv hvata ovisnosti o alkoholu.

Prisutnost drugih i uživanje u revitalizirajućem napitku donijelo joj je neizmjernu sreću. No, nije dugo trebalo da shvati da ne podnosi alkohol. Nažalost, njezino ponašanje u pijanom stanju bilo je daleko od pohvalnog.

Iako Nadežda nikada nije razvila ovisnost o alkoholu, priznala je svoju sklonost prekomjernom konzumiranju alkohola. Osim toga, prepoznala je da ne može samostalno riješiti ovaj problem.

Kako bih se pozabavila svojom tjeskobom i strahom, odlučila sam potražiti stručnu pomoć i prošla jednogodišnji period psihoterapije sa svojom obitelji.

Srećom, nesretni događaji koji su se dogodili u njezinu životu sada su ograničeni na prošlost.

Nakon što sam gotovo pola desetljeća apstinirao od konzumiranja alkohola, najveće postignuće leži u mom trijumfalnom rješavanju ovog konkretnog problema.

Ads