Kći Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, već je dugo u žiži javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama. Dok njezin raskošan način života, česta putovanja na luksuzne destinacije i skupa garderoba privlače pozornost javnosti, najveći interes izaziva njezin ljubavni život. O njezinoj vezi s Ilyom, bogatim nasljednikom ukrajinskog milijardera, najviše se pričalo sve do njihovog nedavnog razlaza početkom 2023. godine.

 

 

Između mladog para očito cvjeta ljubav, o čemu svjedoče i njihove česte objave u javnosti. Činilo se da su svi vjerovali da su svadbena zvona na pomolu, no iznenada su na društvenim mrežama objavili da se rastaju. Zajedno su nakon toga izbrisali sve fotografije i šokirali javnost citatima koji su se očito odnosili jedno na drugo. Kristina Mitrović, kći poznatog televizijskog “mađioničara”, navodno se trebala udati, pa se razišla, a od tada nismo imali nijednu reklamu na tu temu.

 

 

Nakon višemjesečne razdvojenosti, Christina i Ilya napokon su odlučili razgovarati te su, sudeći po društvenim mrežama, pronašli način da se razumiju i vrate mirnoj ljubavi. Elijah je njihov ponovni susret podijelio sa svojim pratiteljima, a naravno romantična gesta popratila je i fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno. Na fotografiji vidimo bazen prekriven laticama ruža na kojima je jasno ispisano “I love you”.

 

 

Tijekom njihove veze djevojka ga je redovito iznenađivala spektakularnim gestama, poklonima i iznenadnim posjetima, a možemo biti sigurni da ju je i ovoga puta ostavio bez daha, kao i mnogo puta do sada. Njihovi pratitelji na Instagramu također su izrazili zadovoljstvo njegovom ljubavlju, a mnogi su odluku o privremenom razlazu doživjeli kao primjerenu, a ovoga će ih puta ljubav odvesti pred oltar.

Ads