Prije trinaest godina pojavila se priča o djevojci iz Jugoslavije koja je uspješno zavela poznatog arapskog biznismena. Jelena Jakovljević već dugo živi pravu bajku u Dubaiju a svi posmatraju njen život.

 

 

Naie, koja je u braku sa Saidom Bin Draijem, ima četvero djece, kćer Asju i tri sina, od kojih najmlađi ima samo dvije godine. Osim što je svjesna sebe kao majke, Jelena je uspjela izgraditi i zavidnu karijeru. Jelena važi za vrlo uspješnu poslovnu ženu koja obnaša rukovodeće pozicije u nekoliko tvrtki.

 

 

Irena nije previše aktivna na društvenoj mreži, tek tu i tamo objavi pokoju fotku, pa i fotografiju nje i supruga na Svjetskom prvenstvu, a nekoliko bliskih prijatelja odlučilo se za zajedničko fotografiranje. Sudeći po slikama, bilo im je super. Gledali su utakmicu Hrvatska-Brazil. Na tribinama se jako navijalo, atmosfera je bila jako dobra. Irenini prijatelji kažu da je bila jako dobra. S obzirom na to da je rodila četiri djevice, njen izgled je besprijekoran, a Jelena mnogo vremena posvećuje brizi o svom izgledu kako bi održala svoju figuru. Ispod fotografije mnogi su joj ostavili komentare, hvaleći je što se u Dubai otišla udati. No, takve stvari ne treba osuđivati. Jelena se vodi srcem i očito nije pogriješila jer je osnovala obitelj i zadovoljna je time. Jelena često dolazi u Srbiju kako bi posjetila svoju obitelj koja tamo živi, ​​a njen suprug rado dolazi s njom.

 

Ads