Nedavno otkriće da se Branka Lazić, majka Darka Lazića, udala za svog partnera Dragana Paunovića, izazvalo je žestok bijes pjevačice.

Pojavile su se nove informacije prema kojima se Darko fizički obračunao s partnericom svoje majke. Naknadno se oglasio Dragan i otkrio detalje događaja koji su se dogodili.


Apsolutno ne, ta izjava je potpuno lažna. Slobodno pitajte i same Darka i Branku, oni će vam potvrditi da je to potpuna neistina. Darko i ja imamo jaku i iskrenu vezu. Darko me od samog početka veze s Brankom dočekao raširenih ruku, a ja sam mu uzvratila. Ne mogu dovoljno opisati koliko je Darko bio častan prema meni; nikada nije rekao nijednu negativnu riječ o meni. Tvrdnje objavljene u novinama nisu ništa drugo nego izmišljotina. Paunović to odlučno tvrdi i dalje kaže:

Suprotno uvriježenom mišljenju, on nije izgovorio riječi “Neće biti svadbe…”. Umjesto toga, njegova je izjava bila: “Osjećam bol, ali ako je moja majka sretna, onda sam i ja.” Važno je napomenuti da je možda govorio iz ljutnje, što je tvrdnja koju oštro poriče, i spomenuo da mi je stvarao probleme. Međutim, ključno je razumjeti da on nema sposobnost uzrokovati bilo kakvu štetu, što ovu izjavu čini lažnom. Tijekom ove godine moj dečko nije izrekao nijednu negativnu primjedbu prema meni. Darko posjeduje inherentno pozitivno ponašanje, iako prezire nepravdu. Ako je nešto i rekao, bilo je to kao odgovor na provokaciju. Nadalje, što se tiče vjenčanja… Bio je zapravo u Turskoj, uživao je na moru. Zbog neočekivane promjene leta, nije se uspio vratiti na vrijeme. Moguće je da je u tom kaosu izgovorio nešto nenamjerno. Pouzdano mogu reći da nikada nije rekao ništa uvredljivo prema meni.

Dragan je nastavio spominjati navodnu izjavu: “Nikada neću kročiti u njegovu rezidenciju.

U dva navrata imao sam priliku posjetiti Darkovu kuću. Prvi put za vrijeme vesele svadbene proslave, a drugi put za vrijeme drugog svečanog druženja. Iz poštovanja nisam posjetio kuću svoje svekrve, a to je inače i kuća Darkove bake. Važno je napomenuti da ni s kim nisam u sukobima ili nesuglasicama, niti se prema kome zamjeram. Darko i njegov brat su prekrasni pojedinci i s obojicom sam uspostavila pozitivan i ispunjavajući odnos.

Paunović u nastavku razotkriva pravu prirodu dotične “svadbe”.

Što se tiče zajednice Branke i mene, uspješno smo završili potrebnu papirologiju kako bismo osigurali boravak u Austriji. To je bilo potrebno zbog činjenice da ja imam nizozemsku putovnicu, a Branka ima srpsku putovnicu. Iako smo službeno registrirani kao partneri, važno je napomenuti da se naša zajednica ne smatra formalnim vjenčanjem. Želim jasno reći da s Darkom nemam nikakvih sukoba; zapravo, održavamo snažan i prijateljski odnos do danas. Nemam ništa negativno reći o njemu, niti mi se ikada obratio s bilo kakvim prijetnjama. Da smo Branka i ja željeli tradicionalno vjenčanje, obratili bismo se Darku oko toga. Međutim, s obzirom na našu dob i osobne sklonosti, takav događaj nije u skladu s našim trenutnim okolnostima. Naravno, ako bismo nastavili s vjenčanjem, naša bi djeca bila prisutna da proslave tu priliku.


Poduzetnik je reagirao na Darkovu tvrdnju da iskorištava svoju obitelj za osobnu promociju.

Moram napomenuti da sam nedavno kupio stan u Beču za oboje, jer će nam to uvelike olakšati česte dolaske u grad zbog suradnje s raznim glazbenim kućama. To nam omogućuje da izbjegnemo boravak u hotelima i umjesto toga imamo svoje mjesto. Darko vodi uzbudljiv stil života, vozi luksuzan automobil i potpuno prihvaća svoj put. Ne zanima me medijska pozornost niti površne veze. Tijekom svoje karijere imao sam privilegiju raditi s utjecajnim osobama iz svijeta sporta i nikada se nisam oslanjao na marketinške taktike. Darkovo financijsko stanje je njegova stvar i o tome nikada nismo razgovarali. Nikada jedno drugome nismo postavljali nikakve zahtjeve, a jedina usluga koju sam tražila od njega bila je da se pridruži žiriju na prvoj audiciji u Beču. Ovo je bio jednokratan zahtjev i nikada nisam očekivao ništa više od njega. On ima svoje odgovornosti i svoju voljenu ženu, kako je rekao.

Ubuduće, svaka publikacija koja se usudi izmišljati i širiti neistine o meni bez mog znanja suočit će se sa pravnim posljedicama. Važno je napomenuti da se ne bavim politikom, te odbijam dopustiti da Brankina bivša poznanica medijskim klevetama kalja moje ime i ugled. Ovo se više neće tolerirati. I Darko je, kao javna ličnost, navikao na ovakve pojave.

Ads