Nakon razvoda i uspješne bitke oko skrbništva, Tanja Savić prigrlila je novi osjećaj ispunjenja u svom životu. Ona je krenula na romantično putovanje sa znatno mlađim gospodinom koji živi i radi u Sjedinjenim Državama.


Dugo iščekivani prvijenac najnovijeg albuma Tanje Savić bio je značajan događaj. Podršku su okupili cijenjeni kolege i stručnjaci iz glazbene industrije, a njen odani partner Muki i njegovana djeca čvrsto su stali uz nju. Kako bi obilježila ovaj nesvakidašnji događaj, Savić je ostavila neizbrisiv dojam svojim zadivljujućim izborom odijevanja, odjenuvši očaravajuću crnu haljinu koja je prekrasno naglasila njezin sjaj.

Zaokruživši svoj outfit, okitila se zadivljujućom dijamantnom ogrlicom ukrašenom prekrasnim crvenim privjeskom u obliku srca. Tanja, uvijek blistavog osmijeha, samouvjereno je predvodila grupu, a u stopu su je pratili voljena obitelj i sinovi Đorđe i Maksim. Oni su, solidarno stojeći, zauzeli pozu i ovjekovječili trenutak, dok je Savićeva dečko zagrlila kćer. Pokazujući ranjivu stranu, Tanja se povjerila svojoj sestri, a suze su joj tekle niz obraze dok je tražila utjehu usred životnih izazova.
Kroz ovo izazovno razdoblje moja sestra i njezini sinovi, zajedno s Mukijem, pružali su mi nepokolebljivu podršku. U dubokoj ponoći tražio sam utjehu u zagrljaju svoje sestre, a suze su mi tekle niz lice dok sam se prisjećao prošle godine kada smo slavili sami unutar zidova mog stana. Odsutnost moje djece bilo je teško podnijeti, ali kako su suze ponovno padale, pretvorile su se u suze sreće, jer sam shvatila da sam pobijedila tu tešku fazu i ponovno smo se okupili.

Vrijedna životna učenja dala su mi važnost susreta s pojedincima s negativnim raspoloženjem, jer oni igraju ključnu ulogu na našem putu samoistraživanja. Ti susreti pružaju nam duboki uvid u vlastitu bit. Uzdižući se iznad nedaća i vraćajući svoju snagu, postižemo potpuno razumijevanje vlastitih sposobnosti i identiteta. U iskrenom otkriću, Tanja Savić pokazala je svoju nevjerojatnu sposobnost pronalaženja tračaka pozitivnosti u svakom izazovu s kojim se susreće. Promocija Tanje Savić je izuzetan trijumf, savršeno usklađen s njezinim iznimnim glazbenim postignućima.

Tijekom cijele večeri njezina prisutnost na pozornici bila je nimalo elegantna dok je bez napora preuzimala kontrolu nad mikrofonom, osvajajući publiku svojim očaravajućim melodijama. Atmosfera je postala nabijena naelektriziranom energijom, savršeno usklađenom s njezinom zaraznom radošću. Srce mi je preplavljeno mnoštvom emocija i ne mogu a da ne žudim za intimnijim druženjima, iako su ona zbog moje nepokolebljive posvećenosti publici rijetkost. Moram priznati, međutim, da sam pomalo obeshrabren izvedbom albuma na YouTubeu, jer se čini da nema željeni zamah. Ipak, to pripisujem nedostatku zanimljivog sadržaja.

Opći je konsenzus da izniman posao zahtijeva znatnu količinu vremena i da se ne može žuriti. Nakon što ste pretrpjeli mnogo tuge, sada je povoljan trenutak da prigrlite radost i optimizam. Savić je te osjećaje efektno prenijela tijekom događaja, strastveno izražavajući negodovanje prema duetskoj pjesmi Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža “Muškarčina”. Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, jedan je slušatelj izrazio razočaranje što nema snimku Tanjine suradnje s Koronom i Rimskim u “Muškarčini”. Tanja je odgovorila: “Znate, moguće je da budi neka sjećanja. Pa, samo nekoliko…

Pitanje koje je voditeljica postavila Saviću je da li je odvojila vrijeme da posluša pjesmu ili nije. Savić je odgovorila potvrdno, izrazivši snažnu averziju prema ovoj stvari. Dapače, njeno slaganje s Karleušinim stavom bilo je neosporno – nikako! Ovo nezadovoljstvo seže duboko u njoj, ne ostavljajući mjesta ni natruhi naklonosti. Unatoč njezinoj želji da izrazi svoje pritužbe, okolnosti je sprječavaju u tome, jer je Tanyin intervju na Radiju S3 otkrio njezino duboko čuđenje. Podsjetimo, Jelena Karleuša je izričito izjavila da je suradnja Cece i Vojaža ocijenjena kao najnekvalitetniji snimak ikada snimljen u Srbiji.

Iz moje osobne perspektive, taj se duet ističe kao najsramotnija snimka ikada snimljena u našoj zemlji. Moguće je da vas je moj odgovor zatekao nespremnog, ali nisam osoba koja se bavi praznim laskanjem. Za razliku od nekih mojih vršnjaka koji glume entuzijazam za nešto što očito nedostaje, ja više volim biti iskren. Zato završavam izjavom, “I evo je, nakon svega…” Nažalost, malo toga mogu učiniti da promijenim situaciju… – izjavila je pop zvijezda, naizgled potpuno u skladu s Tanjom Savić.

Ads