U nastavku današnjeg članka malo ćemo govoriti o domaćoj estradi, a pevačica o kojoj nismo pisali jako dugo vremena jeste i Aleksandra Prijović, koja je prve dve godine kao je krenula korona virus se defintivno povukla u kuću, te je se posvetila sinu Aleksandru. Međutim, kako je kriza krenula da udara po džepu, a rate kredita za vilu koju su kupili na Bežanijskoj kosi su se morali otplatiti, ona je definitivno morala da se dohvati posla, a sina je predala baki i deki, a ona se posvetila koncertima i nastupima.

Također u poslednje vreme se itekako šuškalo da i nije baš u najboljim odnosima sa suprugom Filipom, ali se to itekako ispeglalo u poslednih par meseci, kada su zajedno svi bili u Majamiju na odmoru, a sa njima je u društvu bila i Lepa Brena. Na taj način je opovrgla i medijska naklapanja da je u jako lošim odnosima sa svojom svekrvom.

Usput je iskoristila priliku i da ugovori neku manju američku turneju, jer su tamo nastupi po dva ili tri puta bolje plaćeni nego što su to zapravo na Balkanu. Prijovića je odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a celo vreme je bila sa svojom majkom, na koju jako liči.

Majka joj je također pevačica, a pošto nije imao ko da je čuva, ona je tako vodila malu Aleksandru po veseljima i ona je imala od koga da uči kako se zapravo i peva. Ne pada iver daleko od klade ne kaže se bez razloga u narodu. Kada ljudi danas vide Borku i Aleksandru mnogi kažu da su u pitanju dve sestre a ne majka i ćerka.

Ads