U moru crnih vesti koje nam dolaze iz celog sveta, a pre svega sa ratišta iz Ukrajine, mi ćemo se danas malo fokusirati na laganije lajt teme, i dati jedan manji savet, koji bi vam itekako dobro mogao doći pogotovo u ovim teškim vremenima. Para definitivno nikada dosta, te je svakako jako lepo znati za neke savete kako uštedeti na ovim i više nego teškim vremenima.

Mnogi veruju da je prosto nemoguće platiti sve račune, kredit, podmira, još ako imate decu, onda je svaki prvi u mesecuu i više nego daleko. Mi vam danas donsoim jedan manji praktičan savet kako da uštedite novac, i kako da vam vaš novčanik apsolutno nikada ne bude prazan. Prvo što treba da uradite jeste da uvedete neke novine u vaš životni prostor, da bi imali jako puno sreće u globalu, a samim time i sa finansijama. Krenućemo od žalfije i n jenog ulja koje ima itekako ugodnu aromu, a nakon nje je svakako i nana, koja služi i kao amajlija za zaštitu svačije porodice. 

U nastavku govorimo o lovoru, koji je poznat kao biljka koja privlači bogatstvo u svačiji dom. Njegove liske se inače u kuhinji koriste kao začin, a prema starim narodnim verovanjima, uvek se treba čuvati uz “zlatni štek” u kući gde stoje vaše zalihe novaca. Ako vam nije teško, bilo koja od ova tri lista biljki je poželjno da držite u novčaniku. Em, se neće osetiti sam novčanik od novca i njegovog ustajalog mirisa, em će vam uvek donositi viška koji dinar. 

 

Ads