Predrag Peca Raspopović i starleta Maja Marinković su raskinuli dok su boravili zajedno u Crnoj Gori. Pisalo se kako je on samo spakovao svoje kofere te je Maju ostavio samu u Budvi, nakon čega se i ona uputila za Beograd e je javnost obavijestila kako njih dvoje više nisu zajedno. Kako kaže izvor koji je blizak starleti, ona je najviše ljuta na sebe jer je dozvolila da je Peca povrijedi, mada mu je slijepo vjerovala: ” Maja nije ni slutila da će on stvarno da se spakuje i ostavi je samu u Budvi. Posvađali su se kao i inače, mislila je da će se vratiti u stan, međutim ubrzo je od njegovih prijatelja saznala da je otišao za Beograd. Pao joj je mrak na oči i od tog trenutka se zaklela sebi da će mu se osvetiti za poniženje koje joj je priredio: “To što mi je uradio ću mu žestoko naplatiti”, ponavljala je”

Isti izvor je otkrio kako je Maja odmah nakon toga zvala svoga oca Takija, te mu je u suzama sve ispričala, te da je Peca po njoj ispao gori i od Janjuša i da ne može da vjeruje šta joj se desilo. izvor he rekoa da zna Maju veoma dobro i da zna na šta je sve spremna, te da milsi da peca neće dobro proći u svemu tome. Poslije svega se bila oglasila i Maja u medijima, te je rekla kako je sa Pecom bila na zajedničkom putovanju i da su non- stop bile neke tenzije između njih dvoje, te da se sve više osjećala da razlika među godinama. rekla je i da je bolji zdrav raskid nego da dođe do većih svađa, a onda je dodala i ovo:

” Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smjelije odijevanja. Peca mi je ti stalno zamjerao. On je vrlo dobro znao ko sam ja, prije nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zamjeri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim” – rekla je Maja te je otkrila i da li se čula sa svojom bivšom prijateljicom Aleksandrom Subotić kojoj je preotela Pecu, te je rekla da se nije čula sa njom, da nju više ne komentariše, da se ogriješila o nju i da joj je žao zbog toga.

 

Ads