Željko Joksimović je definitivno neko o kome se uvek može pisati i pričati. Čovek koji je danas milioner, a sve je to naravno zaslužio sopstvenim radom, a njegov mukotrpni rad se definitivno isplatio, čovek je kupio vilu u elitnom beogradskom naselju Senjak, za čak 2.5 miliona evra. Tu on poslednjih pa rgodina živi sa suprugom Jovanom, sa kojom ima i blizance, koji se jako retko pojavljuju u javnosti, što je u jednu ruku i normalna stvar.

Jobvanu definitivno mnogi ne vole, i misle da Željka dži na uzici, ali šta da se radi? On je još više pokazao kako ima smisla i njuh za biznis, kada je početkom prošle godine, u doba najveće krize koajje bila uslovljena sa panemijom koroan virusa, otvorio i svoju K1 televiziju, i opet sse pokazalo da nije nikako pogrešio. Jako brzo je stao rame uz rame sa Pink televizijom.

@minajokssimovic

majka 90s #fyp

♬ Pocketful of Sunshine – Natasha Bedingfield

Jova je nakon otkaza na K1 televiziji, počela da radi za njega, a sada vodi i uređuje jutranji program, pod nazivom “Uranak”; koji je jedan od gledanijih u celoj regiji. Međutim, u javnosti se jako malo zna o Željkovom bivšem životu, i sa kime je on u stvari dobio ćerku Ninu, koja danas ima 21 godinu. Njegova ćerka je tako na Tik toku podelila sliku svoje majke Vesne, sa kojom je Željko bio u braku pune 3 godine. Kada se pogledaju malo bolje slike, definitivno se opravdavaju komentari da je duplo bolja i lepša od Jovane Joksimović. Pogledajte i sami, i svakako nam pištie da li je to stvarno baš tako?

Ads