Današnja se rasprava vrti oko teme koja će bez sumnje imati odjeka kod žena. Odnosi se na neposredan i primarni utjecaj na bračni odnos kada se pojave problemi, posebno u području intimnosti. Pojavljuje se primjetan emocionalni prekid, ostavljajući ženu s nepogrešivim osjećajem da nešto nije u redu s njezinim mužem.

Bez obzira na to koliko često i kako se to radi, bitna bit ostaje nepromjenjiva. Znanstveno govoreći, muževi sudjeluju u djelima nevjere, bilo da je to uobičajena ili rijetka pojava, bilo da se radi otvoreno ili u tajnosti. Čak i najmanji čin flerta smatra se činom izdaje. Važno je priznati da izvanbračne veze nisu uvijek temeljni izvor problema unutar braka. Recimo da uživate u flertu ili želite “dobrovoljni bijeg”, ali u isto vrijeme visoko cijenite svoj brak i želite ga sačuvati.

Ako se prema svojoj supruzi odnosite ljubazno i ​​suzdržavate se od provociranja da odgovori na vašu nevjeru, pokušavate održati skladan odnos. Međutim, ona ostaje na oprezu, pomno promatra vaše postupke i ne može previdjeti vašu indiskreciju, što dovodi do istinskih osjećaja ljubomore. U ovoj situaciji, uspješno oponašanje slavnog Don Juana uz izbjegavanje otkrivanja predstavlja značajnu prepreku.


U kontekstu ove izazovne situacije, pojedinci na forumu razmijenili su savjete o vještom prikrivanju ljubavnika od žene. Očito je da se pridržavaju niza bitnih načela, pri čemu je početno pravilo od iznimne važnosti. Primarna i temeljna smjernica je vježbanje potpune emocionalne samokontrole. Iako netko može imati slobodu komunicirati sa svojim partnerom kako želi, imperativ je nikada ne podleći opasnostima ljubavi. Dopuštanje zaljubljivanja čini osobu ranjivom, jer njezine emocije postaju očite i nemoguće ih je sakriti.

Održavanje najveće povjerljivosti je od najveće važnosti. Dok vaš suprug možda smatra da je u srcu da oprosti izvanbračnu vezu, manje je vjerojatno da će oprostiti teže prijestupe. Miris skandala i neposredne prijetnje razvodom teško lebdi u atmosferi. Pridržavanje ovog načela može predstavljati svoje izazove, ali uvijek će postojati trenutak kada možete zastati i oduprijeti se upletanju u narativ koji donosi kaskadu složenosti. Još jedno načelo kojeg se treba pridržavati je izbjegavanje uplitanja s pojedincima koji se smatraju “budalastima”.

Ključno je primijeniti ovo načelo isključivo na svoje romantične partnere, jer te osobe imaju tendenciju izazvati kaos i poremetiti delikatnu ravnotežu vaše veze. Mogu se neočekivano pojaviti na proslavi vašeg rođendana, nazvati svoje drage osobe kako bi oslobodili bujicu psovki i upustiti se u tračeve o vašoj aferi sa svakim tko ih želi slušati. U suštini, skloni su nesmotrenom ponašanju. Čak i ako njihovi postupci ne eskaliraju do tako ekstremnih razina, tim pojedincima jednostavno nedostaje sposobnost snalaženja u zamršenosti tajne romanse. Osim toga, preporučljivo je kloniti se mladih žena od otprilike 20 godina, budući da posjeduju inherentnu nepredvidljivost.

Nasuprot tome, u slučaju vašeg supružnika, dinamika prolazi kroz potpuni preokret. Što je veća njezina inteligencija, staloženost i pažljivost, zadatak njezina prevare postaje teži. Najvažnije načelo kojeg se treba pridržavati je apsolutna tajnost. Ključno je da je samo nekoliko odabranih osoba upućeno u vašu izvanbračnu aferu. Preporučljivo je suzdržati se od bilo kakvog javnog iskazivanja ljubavi prema ljubavniku na mjestima gdje biste mogli biti prepoznati. Treba izbjegavati ugledne ustanove kao što su klubovi, restorani i barovi. Cilj je smanjiti rizik od nenamjernog izlaganja.

Kako biste zadržali najveću moguću diskreciju, nužno je povjeriti se samo onim osobama kojima bezuvjetno vjerujete, suzdržavajući se od svake sklonosti hvalisanju. Takvo ponašanje ne samo da predstavlja značajan rizik, već također pokazuje nedostatak integriteta. Osim toga, od iznimne je važnosti držati svoje protivnike neinformiranima, uskraćujući im svaku priliku da iskoriste ranjivosti. Još jedna ključna smjernica podrazumijeva osiguravanje da žene ostanu nesvjesne situacije. Od iznimne je važnosti da nijedna vanjska strana, uključujući poznanike ili prijatelje vašeg supružnika, ne sazna za postojanje vaše veze.


Kako biste održali najveću tajnost, ključno je uskratiti informacije čak i partnerima svojih prijatelja, jer bi ih oni nenamjerno mogli otkriti vašoj ženi. Bilo vođeno ozloglašenim savezom ženske solidarnosti ili željom za nanošenjem štete, ovo se znanje mora čuvati bez iznimke. Peto načelo savjetuje da je šutnja bolja od nuđenja isprika. Česte neistine sa supružnikom samo povećavaju vjerojatnost da ćete se zapetljati i razotkriti. Stoga je mudro kloniti se očitih laži. Umjesto toga, budite oprezni u informacijama koje dijelite, čak i ako se odnose na nepovezane teme.

Kako biste zadržali razinu kontrole nad vlastitim životom, preporučljivo je držati određene trenutke skrivenima od svoje supruge. Stvaranjem “sive zone” u kojoj možete uživati ​​u pivu sa starim školskim prijateljem svake srijede navečer od sedam do deset, možete značajno smanjiti budnost svoje žene u odnosu na potpuno neznanje. Obraćanje pozornosti na male detalje ključno je jer oni mogu puno otkriti. Bilo da se radi o zalutaloj dlaci na reveru sakoa, dugotrajnom mirisu tuđeg parfema ili čak o kravati koju vam je poklonio dragi prijatelj, ove naizgled beznačajne stvari razotkrile su brojne pojedince koji su bili upleteni u nevjeru. Muškarci mogu naučiti vrijednu lekciju od žena, budući da posjeduju pojačan osjećaj opreza kada se radi o takvim stvarima.

Ads