Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije i jedan od najpoznatijih političara u regiji, takav je jer voli biti u medijima, građani se šale, a on je iskočio iz hladnjaka. Deset dana ranije u dva masakra u Srbiji ubijeno je 17, a više od 20 ranjeno.

 

 

 

Na kolektivne ulične prosvjede građana Srbije koji traže njegovu ostavku, Vučić je odgovorio najavom kontramitinga za 26. svibnja. Kao što svi znamo, Vučić je oženio Tamaru koja mu je rodila sina Vukana, a prije nje je u braku sa Ksenijom Vučić, poznatom novinarkom koja je iznenada preminula prošle godine, dobio sina, sina Danila i sina. Kći Milika.

 

 

Vučić je sada u braku s Tamarom, koja je zaposlena u ministarstvu, često je u ulozi prve dame i dio je delegacija koje predstavljaju Srbiju u svijetu, ali kada je kod kuće vrijeme nastoji posvetiti sinu i njegovim odgoj. Njezin šestogodišnji sin Vukan središte je njezina svijeta, a njihovi zajednički trenuci ispunjeni su kreativnošću, zabavom i smijehom. Prva dama nedavno je na svom Instagram profilu objavila snimku kuhanja sa sinom, a jasno je da jako uživaju u zajedničkoj izradi pite kako bi prekratili vrijeme. U videu pogledajte kako Vukan peče pripremljene pite, a ujedno je i glavni kušač. Tamara itekako vodi računa o svom izgledu, a njezin stajling česta je tema komentara.

 

Ads