Ana Brnabić, premijerka Srbije, dobila je još jedan mandat od predsjednika države Aleksandra Vučića koji potpuno vjeruje u njezine sposobnosti. U početku je kolege nisu podržali zbog nedostatka iskustva kada je tek ušla u političke vode. Predsjednica ju je, međutim, ocijenila dostojnom te važne uloge, što je šokiralo tradicionalne građane Srbije jer je Brnabić žena koja se otvoreno identificira kao pripadnica LGBTQ zajednice.

 

 

Tijekom godina Ana se suočavala i s kritikama i pohvalama zbog svoje nepokolebljive predanosti poslu. Čak i oni koji o njoj nemaju povoljno mišljenje prepoznaju njezinu kompetentnost, posebice s obzirom na izazovne okolnosti u kojima je vodila vladu, uključujući rat u Ukrajini koji je u tijeku i globalnu pandemiju izazvanu koronavirusom.

 

 

Premijer je petnaest godina u vezi s partnericom Milicom Đuričić, a zajedno su postali roditelji sina Igora. Zbog premijerskih obaveza Milica više vremena provodi njegujući Igora. Iako je premijerka rijetko kod kuće, povremeno odvoji vrijeme za javna događanja s Milicom. Tijekom ovih događaja, Miličina ljepota i stil ne prestaju impresionirati promatrače.

 

 

Platforma Serbiacreates, kolektiv kreativnih ambasadora u zemlji, nedavno je ugostila zabavu na kojoj su podijeljeni isti osjećaji. Među prisutnima je bila i Milica, koja je odjenula crno odijelo i oštro bijelu košulju, dok je premijer nosio svijetloružičasti sako koji je besprijekorno nadopunio njegovu bijelu košulju. Nazočile su i ugledne ličnosti poput Anice Dobre, Svetozara Cvetkovića, Biljane Srbijanović i nekoliko drugih.

Ads