Nakon duge i slavne karijere, etablirala se kao jedna od najslavnijih srpskih glumica. Nedavno je otišla u mirovinu i trenutno uživa na zasluženom odmoru. Kupaći kostimi Ljiljane Blagojević u korak su s najnovijim modnim trendovima. Putovanja su jedna od Ljiljinih omiljenih zabava, kako je navela. Zahvalna je što ima usko povezanu grupu od pet ili šest prijatelja s kojima može podijeliti svoje interese. U trenutku kada shvati da u bliskoj budućnosti nema nikakvih profesionalnih obaveza, počinje smišljati svoju sljedeću uzbudljivu avanturu.

 

 

Kako se ljetna sezona bliži kraju, Ljilja je radije odlučila produljiti boravak na obali nego se vratiti u Beograd. Tijekom ljeta na svom je Instagram računu dijelila objave o različitim mjestima koja posjećuje. Posebno je jedna objava izazvala veliku pozornost na društvenim mrežama zbog toga što je zapažen kupaći kostim Ljiljane Blagojević.

 

 

Javnost je izrazito pozitivno ocijenila glumičin izbor odjeće za plažu, jer je bilo vrlo malo negativnih komentara na fotografije koje je velikodušno dijelila. Svima je bilo vidljivo da joj osunčana koža daje mlađahniji i zadovoljniji izgled. Prethodno je Ljilja na plaži odabrala crni kupaći kostim sa sloganom “crno za stapanje”. No, ove je godine donijela odvažnu odluku ići s nešto svjetlijim dizajnom. Iako se na fotografiji vide samo naramenice, vidljivo je da je kupaći kostim uglavnom ružičast s kompliciranim crvenim i zlatnim detaljima.

 

 

Javnost se na Instagramu zainteresirala za supruga Siniše Kovačevića i njegove reakcije na njezinu novostečenu slobodu. Ipak, sigurno je da njezina kćerka Kalina, ali i unuke Miona i Anika, svim srcem podržavaju njenu odluku. Unatoč žudnji za bakinim društvom, utjehu pronalaze u njezinom blagostanju i aktivno je potiču na putovanja. Siniša, koji je nevjerojatno ponosan na svoju obitelj, uvijek nađe vremena za njih. Srdačno ih prima u svoj dom u srcu grada i dijeli s njima svoje vrijedne spoznaje. Štoviše, počasti ih kazalištem, što jača njihovu obiteljsku vezu.

Ads