Duboka privrženost Nikole Jokića za svoj rodni grad Somboru ogleda se u tome kako on bira da provede zastoj od košarke. Vratio se u mjesto gdje je odrastao i svoj rodni grad da izrazi ljubav prema rodbini. Očigledno je negovao svoje srećno i bezbrižno detinjstvo u Somboru. Imali smo priliku da ga često viđamo u njegovom rodnom gradu ovog ljeta. Duboka privrženost Nikole Jokića svom rodnom gradu Somboru pokazuje kako on bira da provede zastoj od košarke. Vratio se u mjesto gdje je odrastao i svoj rodni grad da izrazi ljubav prema rodbini. Očigledno je negovao svoje srećno i bezbrižno detinjstvo u Somboru. Više puta ovog ljeta imali smo priliku vidjeti ga kako uživa u svom rodnom gradu.

 

Imanje se sastoji od pet velikih kuća koje pružaju dovoljno prostora za njegovu porodicu, uključujući roditelje Mikolu i Nataliju, te braću i sestre Strasinju i Nemanju. Ipak, najdublje emocije Nikole Jokića ne gube se na rodnom domu, mjestu gdje nikad ne staje. Jokićeve komšije su u intervjuima otkrile da je on mnogo ulagao i u svoj dom i u roditeljski dom. Zapravo, kupio je njihovo nekadašnje imanje i zemljište. Osim toga, kad god je bio u mogućnosti i kada mu se pružila prilika, on je bio duboko brižan i podržavao svoju porodicu, pružajući značajnu pomoć.

 

Žena je rekla da je porodica živjela skladno uprkos nedostatku sredstava u prošlosti. Iako nema saznanja iz prve ruke o njihovoj situaciji, jasno je da sada uživaju u boljim životnim uslovima koje im može pružiti uspješni sportista Nikola Jokić. Ona je napomenula da i sam Jokić živi jednostavnim životom kao i sva druga djeca u školi, što je jedan od razloga zašto je posvećen pomaganju ne samo svojoj porodici već i drugoj djeci.

Ads