Kada je Ana Čuričić ušla u rijlaiti Zadruga prije dvadesetak dana na samom imanju je došlo do pravog haosa i velikih poremećaja jer se njen nevjenčani suprug koji se od samog početka šeste sezone nalazi na imanju u Šimanovcima upustio u ljubavnu vezu sa upola mlađom Anđelom Đuričić i sada na djelu imamo pravi ljubavni trougao u čemu vjerni pratioci uživaju.

Anin dolazak je bio veliki šok za ljubavnike i Zvezdan se bio udaljio od Anđele i pokušavao je da se pomiri sa Anom a kada je vidio da od toga najvjerovatnije neće biti ništa brže bolje se vratio u ljubavničin zagrljaj. Ana je otkrila i šta joj je njen prvi dečko Aca Bulić rekao prije njenog ulaska u Belu kuću a sada je Anina kuma pozvala upravo njega da malo popričaju o događajima u Zadruzi

. Radi se o Mileni Kačavendi koja je na svom Instagram nalogu uživo emitovala Acino gostovanje a oni koji su gledali ovaj lajv su mogli i da postavljaju pitanja. Jedno od prvih je bilo kakvo je njegovo mišljenje o Zvezdanu Slavniću na šta je on odgovorio da nema neko mišljenje o njemu i da ga gleda kao momka sa Dorćola i Anoinog bivšeg partnera te da mu je žao što se oboje ovako javno ponižavaju i smatra da sve ovo rade zbog para.

Drugo pitanje je bilo šta je rekao Ani prije njenog ulaska u Zadrugu a on je odgovorio da joj je tada poručio: Ljubavi, glavu gore, imaš podršku kao nikad do sad. Na pitanje zašto Zvezdan ene dozvolava Ani da priča o njemu Aca je odgovorio da se njih dvoje poznaju trideset godina i da su svašt a rošli zajedno.

Ads