Mladen Radulović je imao jako uspješnu manekensku karijeru ali je u javnosti ostao upamćen po tome što je bio dečko folk pjevačice Seke Aleksić a nakon nje je imao i ljubavnu vezu sa Anabelom Atijas koju je upoznao kada je bio učesnik rijalitija Veliki brat.

Mladen je Seku upoznao kada je bio angažovan na snimanju spota za njenu pjesmu Aspirin i nakon toga su se počeli družiti i postali su prijatelji da bi sve ubrzo preraslo u ljubav. Seka je 2007. godine pričala medijima kako sa njim pravi i planove za budućnost a maneken je s druge strane pjevačici udjeljivao komplimente u svojim intervjuima i govorio je kako je ona najseksipilnija pjevačica na domaćoj estradi i kako je privatno sasvim normalna i spontana osoba.

Njih dvoje su se čak i vjerili ali do braka nije došlo jer su prekinuli. Tri godine poslije ljubavi sa Sekom Mladen ulazi u rijaliti i tada je počeo vezu sa Anabelom koja se tek bila razvela a njihova veza se nastavila i kada su napustili Velikog brata ali ne predugo i nisu ostali zajedno. Posljednji put je on za medije govorio prije deset godina i tada je otkrio da je u vezi sa djevojkom po imenu Isidora i da čekaju bebu te da je uzbuđen što će postati otac.

Nakon toga ga jako rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti što i nije čudno jer se preselio u Ameriku i dugi niz godina živi u Los Anđelesu. Kako danas izglda može se vidjeti zahvaljući društvenim mrežama na kojima je svom imenu dodao i Mark. On i dalje vodi računa o svom izgledu i često je u teretani ali je vrijeme ipak učinilo svoje.

 

Ads