Nakon smrti cijenjenog supruga glumca Milorada Mandića Mande, Anja, koja je također bila glumica, bila je shrvana dubokom tugom. Prijatelji su joj pružali utjehu u ovom teškom razdoblju, no rijetki su znali da Anja ima poseban odnos s braćom Kalinić, Milanom i Urošem.

 

 

Podijelila je njihovu potresnu fotografiju na svojoj društvenoj mreži i ispričala priču o početku njihove veze. Njihovi su roditelji dogovorili njihov susret prije 35 godina, tijekom izleta na plažu. Od tada ih je duboko cijenila, kako od rođenja tako i tijekom njihova zajedničkog putovanja. Ovo ju je iskustvo naučilo vrijednosti bratstva i sestrinstva, pokazujući da obiteljska ljubav može postojati i bez krvnih veza. Kalinić joj je od tada izvor sigurnosti. Priča se da je Uroš bio najzgodniji kum na njenom vjenčanju. Anja ih oboje obožava s neobuzdanom strašću.

 

 

Magazin Hello javlja kako Uroš Kalinić, mlađi Kalinićev brat, živi privatnim životom i živi na distanci. Nedavno objavljena fotografija prikazuje dva brata kako se čvrsto grle dok ih grli osoba koja je podijelila fotografiju. Posljednje vijesti o Urošu Kaliniću govore da je preuzeo mjesto trenera Dinama iz Vranja u srpnju 2019. Prema njegovim vlastitim riječima, “Život je za mene izvor užitka i zadovoljstva. Milan i ja djelujemo dosta različito, ali suštinski dijelimo Ja sam bio sportaš s umjetničkim njuhom, dok je moj mlađi brat umjetnik čiji se život vrti oko sporta.

 

 

Iako je godinu i pol mlađi, Uroš nevjerojatno podsjeća na glumca. Inzistira da njegova izjava nije šala, unatoč ugodnom tonu. Njihova obostrana naklonost crveno-bijeloj boji je neosporna. “Moje nogometne korijene vučem iz rodnog kluba Crvene zvezde. Svoje formativne godine proveo sam u Ljutice Bogdana, gdje sam i počeo trenirati kod Vladice Popovića. Kao mlad igrao sam u prijateljskim utakmicama protiv drugih momčadi, dres prve momčadi bio je daleki san, imao sam sreću biti dio talentirane družine koju su činili Nebojša Krupniković, Dejan Stefanović, Nikola Trbović, Nikola Kadri, Milan Bosanac i Darko Pivaljević”, rekao je Kalinić.

Ads