Ususret 2024. Marija Šerifović podijelila je uzbudljivu najavu svoje nove uloge majke, otkrivši da je njezina beba rođena u Sjedinjenim Američkim Državama. Bez odlaganja je otkrila i da ima biološku majku koja je prenijela svoje gene, a sinčiću su dali ime Mario.

Dok Marija Šerifović, poznata srpska pjevačica i jedina srpska pobjednica na Eurosongu, kreće na opsežnu regionalnu turneju po Skandinaviji, njenog sina s ljubavlju čuva Verica, njegova baka. Unatoč zahtjevnosti svog itinerara, Marija koristi svaku priliku da se vrati u Beograd i provede kvalitetno vrijeme sa svojim sinom. Povratak u rodni Kragujevac, zajedno sa sinom Mariom, ispunjava njeno srce neodoljivim osjećajem radosti i iščekivanja. Intenzitet njezinih emocija vidljiv je dok joj se suze slijevaju niz lice, što je pravi dokaz njezine duboke emocionalne veze s tim mjestom. Nakon divne gozbe slasnih kolača, Marija nastavlja sa sljedećom dionicom svog putovanja, željno prihvaćajući očaravajući ambijent svog dragog rodnog grada zajedno sa svojim voljenim sinom.

U iskrenom prikazu na svom vrlo cijenjenom YouTube kanalu, Maria je srdačno pozdravila svoje predane pratitelje u Kragujevcu i izvela duboko dirljiv nastup koji je zarobio publiku. Preplavljena emocijama, suze su joj tekle niz obraze dok je izražavala duboku zahvalnost za nepokolebljivu podršku i ljubav svojih obožavatelja. Prema pisanju domaćih medija, Marija Šerifović proslavila je veliki praznik Svetog Vasilija Ostroškog krštenjem sina Marija u crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu. Intimnoj ceremoniji nazočili su članovi uže obitelji, a nakon nje uslijedilo je veselo slavlje.
Maria je nedavno podijelila svoju namjeru da krsti svog sina u objavi na društvenim mrežama, naglašavajući važnost odabira savršenog trenutka za ovu važnu prigodu. Marija je, pak, otkrila svoju nepokolebljivu privrženost pravoslavnoj vjeri, ispričavši kako je i sama krštena u kragujevačkoj crkvi samo 40 dana nakon rođenja. Ovo rano uvođenje u vjeru stvorilo je duboku vezu s pravoslavljem. Kako bi osigurala nazočnost dragih članova obitelji i kumova, Maria marljivo radi na stvaranju idealnog ambijenta za nadolazeće krštenje, pojačavajući važnost ovog događaja.

Predloženo je da se Maria odvoji od njezine djece na temelju njezine ograničene emocionalne stabilnosti. Želio bih čuti vaše stajalište o ovom pitanju. Široku afirmaciju u regiji Marija Šerifović stekla je 2004. godine kada je trijumfirala na Budvanskom glazbenom festivalu zadivljujućom izvedbom pjesme Bol do ludila. Osvojivši europsku publiku svojim izvanrednim sposobnostima, osigurala je pobjedu na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2007. zadivljujućom izvedbom pjesme “Prayer”.

Od 2024. godine nadalje, uspjela je objaviti impresivnih ukupno šest studijskih albuma u kratkom vremenskom razdoblju, učvrstivši svoju reputaciju visoko cijenjene pjevačice na ovom području. Vrijedi napomenuti da je Marija Šerifović stalna članica cijenjenog žirija renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Zanimljivo, njezin polubrat, Daniel Pavlovich, također je poznati pjevač i vokalni trener, koji je stekao priznanje sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Marija Šerifović, rođena u Kragujevcu 1984. godine, potječe iz obitelji bogate glazbenim talentom.

Marija Šerifović dolazi iz loze izrazitog glazbenog talenta. Njezina majka Verica Šerifović poznata je po svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, dok je otac Rajko Šerifović poznat po iznimnom glazbenom talentu. Verica i Rade, Marijini roditelji, nekoć su bili članovi glazbene grupe Žaoka i često su zajedno nastupali. Iako su bračne zavjete izmijenili 1982. godine u Inđiji, rastali su se prije Marijinog rođenja. S druge strane, Rade se ponovo oženio i iz drugog braka dobio sina Danijela, koji je također imao prirodni dar za pjevanje. Prisutnost glazbenih sposobnosti duboko je prisutna u Marijinoj obitelji, budući da su njezini djed i baka bili slavljeni zbog svojih iznimnih izvođenja klasičnih narodnih pjesama.

Ads