Pjevačica je detaljno objasnila moguće posljedice. Nakon nezaboravnog koncerta u Novom Sadu, regionalna senzacija Milica Pavlović pozabavila se temom koja je izazvala veliku pažnju i raspravu među obožavateljima i kritičarima.

U užurbanoj subotnjoj večeri 15. lipnja Hala Spence vrvjela je živahnom publikom od preko 8000 ljudi koji su oduševili nezaboravnu izvedbu Milice i njenih najvećih hitova.

Osim zanosnog nastupa koji je održala, o pjevačičinoj se haljini već nekoliko dana raspravljalo. Ne samo da joj je besprijekorno stajao, već su mnogi nagađali i da li Milica na sebi ima donje rublje.

Na svom je Instagramu dala do znanja i otkrila pravi sadržaj koji se krije ispod njezine glamurozne odjeće.

Milica je otkrila da je haljina koju je nosila na koncertu u novosadskom Spensu izazvala veliku buru na društvenim mrežama. Za iluziju, bodi u boji kože domišljato je osmislio Bojan Petrović, kostimograf zaslužan za sve Miličine kombinacije. U galeriji ispod pogledajte ovu nevjerojatnu kreaciju.

Pavlovićeva je pripremila niz iznenađenja za svoje obožavatelje, među kojima je i poseban nastup pjevačice Nikolije i njenog cijenjenog kolege Bobana Rajovića.

Milica je na konferenciji za medije ne samo sažela svoje dojmove sa sinoćnjeg koncerta, već se zadubila i u razne aktualne teme vezane uz estradu.

Vojvodina ima posebno mesto u mom srcu! Značajan dio mog tima dolazi iz ove regije i osjećam duboku povezanost s Novim Sadom, često se vraćam da upijem njegov šarm. S kapom na glavi šetam ulicama, uranjajući u živahnu atmosferu. Publika u Novom Sadu je zaista izuzetna – primamljiva, puna života. Posjeduju neutaživu žeđ za najnovijim događanjima, dolaze na svaki koncert i aktivno sudjeluju u raznim događanjima. Druženje s njima je uživanje, a ja sam iskreno ushićena i zadovoljna – priznala je Milica.

Na sinoćnjem koncertu nije izvela jednu od svojih najpopularnijih pjesama “Mašallah”, koju inače pjeva u duetu s Jelenom Karleušom. Zanima vas zašto? Pa, konačno je otkrila razlog svoje odluke:

Prava bit te pjesme može se uhvatiti tek kad je izvedem uz nju. To je moje čvrsto uvjerenje koje se neće pokolebati. Nisam sigurna za Jelenin nastup, možda će sarađivati ​​s još nekom koleginicom, a radoznala sam da tome svjedočim, iako će joj biti izazovan zadatak da zamijeni mene – priznala je Milica. Potom se osvrnula na vezu s poznatom pop divom te otvoreno progovorila o tome jesu li komunicirali usred glasina oko razvoda Duška Tošića.

Milica je potvrdila da je s Jelenom doista komunicirala SMS porukama, ali je jasno rekla da ovu informaciju namjerava čuvati u tajnosti, te da će je znati samo njih dvoje.

Pavlović je dala svoj doprinos novom razvoju, odnosno suradnji renomirane balkanske umjetnice Svetlane Cece Ražnatović i repera u usponu Vojaža.

Prije samo nekoliko dana, tijekom Vojaževog nastupa u Austriji, obratio sam mu se s jednom skromnom molbom. Ljubazno sam ga zamolio može li dostaviti nešto novca mojoj sestri kako bi mogla kupiti štikle za nadolazeći koncert. Bez oklijevanja je odgovorio potvrdno “Naravno”. Ta je interakcija učvrstila Vojaževu upletenost u cijelu aferu. Kao umjetnik, duboko se divim njemu i njegovom iznimnom opusu. Kad god bi nam se putevi ukrstili, opraštali bismo se i vodili srdačne razgovore. Naše međusobno poštovanje bilo je vidljivo dok smo razmjenjivali riječi divljenja i pohvale.

Ads