Tijekom mjeseca ožujka, poznati ruski astrolog Pavlo Globa predviđa da će se dva različita horoskopska znaka susresti s izuzetnom srećom i obiljem u području financija i bogatstva.

Prema njegovim riječima, te će osobe doživjeti značajan fokus na materijalne aspekte svojih života, što će dovesti do pozitivnih rezultata i nepredviđenih financijskih koristi.

OVAN

Vaša marljiva nastojanja urodit će plodom i proizvesti povoljne rezultate. Tijekom mjeseca ožujka, značajna suma novca doći će u vaš posjed, vjerojatno iz vanjskog izvora, a ne iz vaše vlastite zarade. To se može ostvariti kao podmirenje neočekivanog duga, nasljedstvo koje su dali daleki rođaci, sreća na lutriji, vrijedan poklon ili slučajna pojava slične prirode.

STRIJELAC

Tijekom mjeseca ožujka, Strijelcima će se pružiti prilika da svoju voljenu zabavu pretvore u profitabilan poduzetnički pothvat, što će im omogućiti da uberu financijsku korist od svoje strasti. Ovo Strijelcima nudi uzbudljivu mogućnost da aktivno slijede svoju idealnu karijeru, ne samo da povećavaju svoje prihode, već i ispunjavaju svoje živote bezgraničnom srećom.

U mjesecu ožujku, pojedinci koji već ulažu znatne napore i ostvaruju značajan prihod imaju priliku steći značajno bogatstvo. Strijelci moraju zgrabiti svaku priliku koja im se ukaže i uspostaviti vrijedne veze jer će ti napori nedvojbeno dovesti do plodonosnih rezultata.

Ads