Dragana Milković, cijenjena pjevačica, već desetljećima drži istaknutu poziciju jedne od najomiljenijih pjevačica u regiji. Nedavna publikacija otkrila je da se njezina izvanredna financijska postignuća kroz njezinu slavnu profesiju mogu natjecati s onima globalno priznatih ikona.

Ispod su prikazane ekskluzivne fotografije raskošne bečke vile u kojoj pjevač trenutno boravi, pokazujući neospornu auru luksuza.

Ona i suprug Toni zajedno su radili na dizajnu interijera dvorca, a Toni je prvenstveno bio zadužen za nadzor odabira namještaja.

Važno je napomenuti da je većina kupnji obavljena u Italiji, bez nekog posebnog motiva ili teme, već na temelju osobnih preferencija u tom trenutku.

Njezin ponos izbija iz zahoda, koji se može pohvaliti raskošnim izlaganjem Swarovski kristala i vintage estetikom, upotpunjenom izvrsnom Versace komodom. Iako je šeik ponudio izdašnu ponudu do 200 milijuna eura za kupnju njihove rezidencije, Dragana je to ljubazno odbila.

U okviru Draganine likovne izložbe priredila je kompilaciju uspomena iz svoje slavne karijere. U ovom zadivljujućem okruženju, ona pokazuje svoju nepokolebljivu ljubav prema kulinarstvu i svoj izvanredan talent za održavanje besprijekorne čistoće kroz svoju stručnost u usisavanju.

Ads