Putnike na liniji Duisburg-Mostar uzburkao je postupak Seje Kalača koji je izazvao popriličnu pometnju, a očito je bio pod utjecajem, prenose mediji.

Jučer u 19 sati na putu od Duisburga do Mostara nastao je kaos jer je bh. pjevačica cijelo vrijeme puta pila alkoholna pića.

Kako bi se osigurao podnošljiviji put do Bosne i Hercegovine, odlučeno je da se ekspedicija započne u noćnim satima. Nažalost, kako to potvrđuju priče iz prve ruke, uključivanje pjevačice Seje Kalača negativno je utjecalo na ukupni doživljaj putnika, što je u konačnici ocrnilo njihovu ekskurziju.

Kalač, koji se sam pobrinuo za vlastitu sigurnost, vraćao se s glazbenog događanja u Njemačkoj. Čini se da je bio u pijanom stanju jer je nastavio verbalno vrijeđati većinu žena u autobusu, što je rezultiralo opetovanim opomenama vozača.

Tijekom putovanja uživao je u konzumaciji piva i vina, a pritom se služio i uvredljivim riječima usmjerenim prema putnicama. Kad je autobus stigao u Austriju, putnici su bili spremni poduzeti ekstremne mjere, uključujući kontaktiranje vlasti i nasilno ga izbaciti iz vozila.

Privremeno ublaživši napetost, vozači su vješto smirili situaciju. Po dolasku u Bosnu i Hercegovinu, pjevač se iskrcao u Bugojnu, omogućivši preostalim putnicima nesmetan nastavak putovanja.

Ads