Mnogo je zanimljivih i korisnih saveta koj ise mogu pronaći na platformi Ju Tjub i internet portalima uopšteno, Sa ekspanzijom društvenih mreža, ravo je čudo koliko su ljudi maštoviti, i šta im sve neće pasti na pamet. Zato ako imate problema u domaćinstvu, jednostavno sve možezte pronaći na internetu. 

Isto tak, jako dobro se zna da je za higijenu u celom domaćinstvu najboja opcija, ne hemisjki sastojci i Domestos, koji su poprilično skupi, a koji i nemaju toliko efeta, a još štete našem zdravlju. Soda bikarbona i jabukovo sirće, osim za korištenje u kuhinji, itekako su dobri i za čistoću kuhinje, kupatila i ostalih prostorija u kući. 

Međutim, ova gospoađa koja je na društvenoj mreži Tik tok skupila na stotine hiljada pregleda sa svojim trikom i wc šoljom, je definitivno sve oduševila. Naime, ona je za wc šolju i jako neugodnu aromu koja dolazi iz unutrašnjosti, odlučila da reši sa običnim deterdžentom za suđe, Jendostavno je malo nasula u wc šolju, spustila je poklopac, a kada je otvorila nakon pola sata dočekalo ju je veliko iznenađenje. 

Jednostavno je pustila vodu u šolju, a nakon toga puna dva dana celo kupatilo joj je mirisalo, a ne samo wc šolja, koja je inače jako veliko leglo bakterija u celom stanu. Da li ste znali za ovaj trik? Ako imate neki svoj savet, slobodno nam pišite u samim komentraima sve..

Ads